Toggle Nav
Kosaram
Bezárás

Blog

  1. Bemutatkozik a FastTrack család

    Tökéletes csomagolási megoldások termékek postai kiszállításához

    Mindannyian tisztában vagyunk a járványügyi helyzet jelenlegi gazdasági hatásaival. Ennek következtében olyan vállalkozások is online értékesítéssel, a termékek újra csomagolásával és házhozszállításával oldják meg ügyfeleik további zökkenőmentes kiszolgálását, akik eddig csak részben vagy egyáltalán nem használtak online csatornákat és esetlegesen nem kínáltak házhozszállítást. Ez érthető, hiszen a közösségi távolságtartás felelőssége mellett és a kormány általi korlátozások bevezetése óta leszűkültek a direkt, bolti és személyes értékesítési csatornák, átvevőpontok és egyéb lehetőségek a termékek eladására, ügyfelekhez való eljuttatására. Alternatívaként pedig a webshop-házhosszállítás páros jelent meg.

     

    Tovább olvasom »
  2. Továbbra is számíthattok ránk!

    A járvány idején is számíthattok ránk!

     

    Az Éndobozom.hu és anyacége, a Keskeny Nyomda elkötelezett a koronavírus terjedését gátló intézkedések betartásában, és össztársadalmi szinten is hozzájárul a vírus terjedésének csökkentéséhez. Gyártó üzemünkben szigorú egészségügyi intézkedéseket vezettünk be, beleértve a logisztikai láncot is. Gyártáselőkészítő és kereskedő kollégáink részben az irodából - ahol lehetséges - otthonról látják el a feladataikat.

    Tovább olvasom »
  3. Csomagolási Design Trend 2020

    2020 sok újdonságot tartogat a csomagolási design trendek területén. A tervezők folyamatosan tolják ki a határokat a funkcionálisból az esztétikus irányába. Izgalmas trendek lesznek a színek, az illusztráció, a formák és más design elemek tekintetében, amelyek együttesen váratlan grafikai megoldásokat hoznak létre. Lássuk az idei trendeket.

    Tovább olvasom »
  4. Jóárasított alacsony darabszámok

    Dobozok egyedi méretben, saját grafikáddal, kis mennyiségben és jó áron! Jóárasítottuk a kis mennyiségek gyártási költségeit! Mostantól minden eddiginél kedvezőbb áron rendelhetsz akár 30db dobozt is!

    Mit is jelent ez?

    Tovább olvasom »
  5. Megérkezett, itt van!

    Megújult az Éndobozom.hu. Mostantól a saját grafikával ellátott dobozrendelés még egyszerűbb lesz. Az oldalon teljesen a csomagolandó termékre lehet szabni a csomagolást a mérettől kezdve a felületkezelés választásig. Azonnali ákalkuláció és emellett rengeteg új funkció könnyíti meg az online dobozrendelést.

     

    Tovább olvasom »
  6. Hogyan válaszd ki a megfelelő dobozt?

    A terméked számára megfelelő csomagolást az alábbi szempontok figyelembe vételével érdemes kiválasztanod.

    Tovább olvasom »
  7. Macaron menyország a nyomdában

     

    Augusztusban keresett meg minket a Macaron Heaven Budapest manufaktúra tulajdonosa, Késmárki Diána. A célkitűzés cukrásztermékek csomagolása, pontosabban egyedi macaronos dobozok gyártása volt.

     

    Tovább olvasom »
  8. Alkoss termékednek egyedi csomagolást 3 lépésben!

     3 egyszerű lépés, ahol pénzt és időt takaríthatsz meg! Eredményként pedig egy különleges, egyedi csomagolással tudod a terméked “felöltöztetni”.

     

    Tovább olvasom »
  9. Csomagolási design trendek 2018

     

    Az alábbiakban a 2018-as csomagolási design trendek közül szemezgetünk. Az idei évben is vannak olyan tendenciák, amelyek már több éve töretlenül népszerűek a tervezők körében, illetve vannak új irányvonalak is, amelyekre érdemes lesz a jövőben figyelni. Nézzük is őket!

    Tovább olvasom »
  10. Üdvözlünk oldalunkon!

    Új látogatóként szeretettel köszöntünk oldalunkon. Magyarországon teljesen újszerű szolgáltatást kínál oldalunk, ahol egyedi karton és mikrohullám dobozokat és tálcákat tudsz tervezni és rendelni.

     

    Tovább olvasom »
Oldal