Toggle Nav
Kosaram
Bezárás

Blog

 1. Dobozok Karácsonyi Ajándékozáshoz.

   

  Ne csak az ajándékozás legyen öröm, hanem az ajándékok becsomagolása is.

  Az Éndobozomnál a karácsonyi időszakra egy ünnepi termékcsaládot állítottunk össze. A csomagban lévő dobozokat kifejezetten céges karácsonyi ajándékozáshoz válogattuk össze. A formákat és méreteket úgy választottuk ki, hogy a legkülönfélébb ajándékok is kényelmesen elférjenek. Így csak a képzelet és a pénztárca szab határt annak, hogy mivel szeretnénk kedveskedni partnereinknek, ügyfeleinknek.

  Amitől egyedi ez a karácsonyi termékcsalád!

  Minden nyomdában főszezon az év vége. A legtöbb megrendelő ebben az időszakban gyártatja a csomagolását, így az idő előrehaladtával egyre nehezebb, vagy már lehetetlen legyártani a megrendeléseket. Erre a problémára kínálunk megoldást ezzel a termékcsaláddal. A minőségi dobozok összeválogatása mellett fontos szempont volt, hogy biztosítani tudjuk a rövid gyártási határidőt és a perszonalizálási lehetőséget. Így az ünnepi jókívánságokat, illetve a céges arculati elemeket is el lehet helyezni. 

  Milyen dobozokból lehet választani?

  A karácsonyi akciónk keretében három különböző dobozformát választottunk ki. Minden dobozhoz egy egyedi grafikával nyomtatott matricát adunk ajándékba (a matricák átmérője 4 vagy 6 cm a doboz típusától függően).

   

  Doboz 1 - Skatulyás doboz

  karácsonyi skatulyás doboz macaronnal

  A két részből álló doboz a kisebb ajándékok tárolására alkalmas. A csomagolás: macaronok, kekszek, tubusos krémek, tollak, kisebb ajándéktárgyak számára ideális. A dobozokhoz most 4 cm átmérőjű matricát adunk ajándékba, amelyekre egyedi grafikát tudunk nyomtatni.

   

  Doboz 2 – Hófehér ajándékdoboz

  karácsonyi ajándékdoboz

  Az ünnepi akció keretében a fehér, letisztult dobozformát két különböző méretben kínáljuk. A könnyebb súlyú termékek számára ideális csomagolóanyag. Minden dobozhoz 6 cm átmérőjű, nyomtatható matricát adunk ajándékba.

   

  Doboz 3 – Natúr doboz

  karácsonyi natúr doboz

  A naturális hatást kedvelő ügyfeleink számára két méretben kínáljuk ezt a doboztípust, amelyhez 6 cm átmérőjű matricát adunk ajándékba. A doboz alkalmas nagyobb súlyú termékek - akár boros üveg – tárolására, illetve postai szállítására is.

  A dobozokról ide kattintva olvashatsz bővebben.

   

  Tovább olvasom »
 2. Bemutatkozik a FastTrack család

  Tökéletes csomagolási megoldások termékek postai kiszállításához

  Mindannyian tisztában vagyunk a járványügyi helyzet jelenlegi gazdasági hatásaival. Ennek következtében olyan vállalkozások is online értékesítéssel, a termékek újra csomagolásával és házhozszállításával oldják meg ügyfeleik további zökkenőmentes kiszolgálását, akik eddig csak részben vagy egyáltalán nem használtak online csatornákat és esetlegesen nem kínáltak házhozszállítást. Ez érthető, hiszen a közösségi távolságtartás felelőssége mellett és a kormány általi korlátozások bevezetése óta leszűkültek a direkt, bolti és személyes értékesítési csatornák, átvevőpontok és egyéb lehetőségek a termékek eladására, ügyfelekhez való eljuttatására. Alternatívaként pedig a webshop-házhosszállítás páros jelent meg.

   

  Tovább olvasom »
 3. Továbbra is számíthattok ránk!

  A járvány idején is számíthattok ránk!

   

  Az Éndobozom.hu és anyacége, a Keskeny Nyomda elkötelezett a koronavírus terjedését gátló intézkedések betartásában, és össztársadalmi szinten is hozzájárul a vírus terjedésének csökkentéséhez. Gyártó üzemünkben szigorú egészségügyi intézkedéseket vezettünk be, beleértve a logisztikai láncot is. Gyártáselőkészítő és kereskedő kollégáink részben az irodából - ahol lehetséges - otthonról látják el a feladataikat.

  Tovább olvasom »
 4. Csomagolási Design Trend 2020

  2020 sok újdonságot tartogat a csomagolási design trendek területén. A tervezők folyamatosan tolják ki a határokat a funkcionálisból az esztétikus irányába. Izgalmas trendek lesznek a színek, az illusztráció, a formák és más design elemek tekintetében, amelyek együttesen váratlan grafikai megoldásokat hoznak létre. Lássuk az idei trendeket.

  Tovább olvasom »
 5. Jóárasított alacsony darabszámok

  Dobozok egyedi méretben, saját grafikáddal, kis mennyiségben és jó áron! Jóárasítottuk a kis mennyiségek gyártási költségeit! Mostantól minden eddiginél kedvezőbb áron rendelhetsz akár 30db dobozt is!

  Mit is jelent ez?

  Tovább olvasom »
 6. Megérkezett, itt van!

  Megújult az Éndobozom.hu. Mostantól a saját grafikával ellátott dobozrendelés még egyszerűbb lesz. Az oldalon teljesen a csomagolandó termékre lehet szabni a csomagolást a mérettől kezdve a felületkezelés választásig. Azonnali ákalkuláció és emellett rengeteg új funkció könnyíti meg az online dobozrendelést.

   

  Tovább olvasom »
 7. Hogyan válaszd ki a megfelelő dobozt?

  A terméked számára megfelelő csomagolást az alábbi szempontok figyelembe vételével érdemes kiválasztanod.

  Tovább olvasom »
 8. Macaron menyország a nyomdában

   

  Augusztusban keresett meg minket a Macaron Heaven Budapest manufaktúra tulajdonosa, Késmárki Diána. A célkitűzés cukrásztermékek csomagolása, pontosabban egyedi macaronos dobozok gyártása volt.

   

  Tovább olvasom »
 9. Alkoss termékednek egyedi csomagolást 3 lépésben!

   3 egyszerű lépés, ahol pénzt és időt takaríthatsz meg! Eredményként pedig egy különleges, egyedi csomagolással tudod a terméked “felöltöztetni”.

   

  Tovább olvasom »
 10. Csomagolási design trendek 2018

   

  Az alábbiakban a 2018-as csomagolási design trendek közül szemezgetünk. Az idei évben is vannak olyan tendenciák, amelyek már több éve töretlenül népszerűek a tervezők körében, illetve vannak új irányvonalak is, amelyekre érdemes lesz a jövőben figyelni. Nézzük is őket!

  Tovább olvasom »
Oldal