Új látogatóként szeretettel köszöntünk oldalunkon. Magyarországon teljesen újszerű szolgáltatást kínál oldalunk, ahol egyedi karton és mikrohullám dobozokat és tálcákat tudsz tervezni és rendelni.

 

Mi ebben az újdonság?


Az újdonságunk abban rejlik, hogy az eddigi hagyományos és bonyolultabb csomagolás rendelési folyamatokat leegyszerűsítve a weboldalon keresztül jól átláthatóan és könnyen tudsz termékednek csomagolást és dobozt rendelni.

Milyen webshopos múlttal rendelkezünk?


Webshopos múltunk nem régre nyúlik vissza. Az Éndobozom.hu az első online értékesítéssel foglalkozó oldalunk. Ennek ellenére igyekeztünk figyelni a részletekre. Az oldal elkészítését hosszas kutatómunka előzte meg és kikértük tapasztalt e-commerce szakemberek véleményét, tanácsait is. Az oldalt Magyarország egyik legnagyobb és legtapasztaltabb webhopokat készítő cégével készítettük el.


Tehát viszonylag kevés a webshopos múltunk, de a vásárlókat és a termékeinket nagyon jól ismerjük. A honlap mögött Magyarország legnagyobb családi kézben lévő nyomdája a Keskeny Nyomda áll, amely több mint 10 éve foglalkozik csomagolás gyártással. Nap-mint nap több ügyfél fordul meg a nyomdába és nagyon sok esetben jöttek elő olyan igények az ügyfelek részéről, amelyeket figyelembe véve hoztuk létre ezt az oldalt.

De hogyan is működik a webshop?


Oldalunkon összegyűjtöttük a legáltalánosabb csomagolásokat és az érdekesebb formákat. Választottunk hozzájuk különböző méreteket, alapanyagokat és felületkezelési eljárásokat.

Az oldalunk nagy előnye, hogy hozzáépítettünk egy online szerkesztőt is, hogy teljesen személyre szabhasd a dobozodat. A szerkesztő használata nagyon egyszerű. Kész színes hátterekkel, formákkal tudsz dolgozni és emellett fel tudod tölteni képeidet és vállalkozásod logóját is.

A grafikusokra is gondoltunk, akik számára letölthetővé tettük az oldalon szereplő csomagolások rajzait. Így az általuk jól ismert programok segítségével szerkeszthetik meg a csomagolás grafikáját, majd oldalunkra visszatöltve a 3d model segítségével le is tudják ellenőrízni munkájukat. Sőt ezután könnyedén meg is tudják rendelni a dobozt ídőt, pénzt és energiát spórolva.

Kinek ajánljuk az oldalt?


Igyekeztünk úgy kialakítani az oldalt, hogy egyszerűen, jól kezelhető és könnyen érthető legyen. Nem szeretnénk elvárni, hogy egy cukrász, egy pék, de akár egy reklámszakember is értsen a dobozgyártáshoz részleteiben. Az oldalt ezért ajánljuk minden olyan kisvállalkozónak, termelőnek, kereskedőnek, aki termékét szeretné egy egyedi csomagolással még különlegesebbé tenni és ajánljuk a profi szakembereknek, reklámügynökségeknek, grafikusoknak, akik konkrét célokkal érkeznek az oldalunkra és a rendelési folyamataikon szeretnének gyorsítani. Emellett mindkét esetben szem előtt tartjuk, hogy ezeket a teljesen egyedi csomagolásokat kedvező áron kínáljuk.