A járvány idején is számíthattok ránk!

 

Az Éndobozom.hu és anyacége, a Keskeny Nyomda elkötelezett a koronavírus terjedését gátló intézkedések betartásában, és össztársadalmi szinten is hozzájárul a vírus terjedésének csökkentéséhez. Gyártó üzemünkben szigorú egészségügyi intézkedéseket vezettünk be, beleértve a logisztikai láncot is. Gyártáselőkészítő és kereskedő kollégáink részben az irodából - ahol lehetséges - otthonról látják el a feladataikat.

A távoli munkavégzésre való átállás fokozatosan és zökkenőmentesen történik annak érdekében, hogy a folyamatos, magas színvonalú üzletmenet biztosított legyen a Kormány által bejelentett veszélyhelyzet körülményei között is.

A tőlünk megszokott módon, változatlan szolgáltatási színvonallal és a megszokott átfutási időkkel állunk ügyfeleink rendelkezésére, de a fentiekre tekintettel minden kedves ügyfelünknek javasoljuk elektronikus csatornáink igénybevételét, a személyes találkozások minimumra csökkentése érdekében.

Mivel mind az ajánlatkérés, mind a rendelés és anyag leadása a továbbiakban is online történik az éndobozom.hu weboldalon keresztül, így akár home office-ból is pár kattintással intézheted egyedi csomagolásod beszerzését.

Tovább a termékekhez: https://endobozom.hu/