Dobozok egyedi méretben, saját grafikáddal, kis mennyiségben és jó áron! Jóárasítottuk a kis mennyiségek gyártási költségeit! Mostantól minden eddiginél kedvezőbb áron rendelhetsz akár 30db dobozt is!

Mit is jelent ez?

Ma a perszonalizálás korát éljük. Már a kezdő vállalkozások is szeretnék termékeiket, szolgáltatásaikat saját arculati elemekkel ellátni, hogy ezzel is növeljék a termék és a márka értékét és megkülönböztessék magukat a piac többi szereplőjétől. Nincs ez másként a dobozgyártásnál sem. Nagyon sok induló vállalkozás keresi meg nyomdánkat, hogy termékének egyedi megjelenésű dobozt gyártasson, legyen szó akár sütemény, ajándéktárgy vagy akár iparcikk csomagolásáról.

Közülük először sokan elrettennek, amikor meglátják a nyomdai ajánlatokban szereplő árat. És valóban, ha valaki egyedi dobozt szeretne gyártatni, az nem olcsó mulatság. A nyomdai gyártásban, így a dobozgyártásban is az az általános, hogy minél magasabb darabszámot rendel az ügyfél, annál kedvezőbb az egységár. Ez azért van így, mert a gyártás során a legmodernebb nyomdai gépekkel dolgozunk, és a gépeknek vannak olyan fix költségei, amelyek jelentkeznek akkor is, ha 10, de akkor is, ha 1000 darab dobozt gyártunk le. Ezek például a beigazítási költség, az óradíj, és hasonlók. A fix költségek a gyártási árban elosztódnak, így minél magasabb a darabszám, annál kedvezőbb lesz a darabár.

Egy induló vállalkozásnak viszont nem mindig van szüksége több ezer dobozra, viszont szeretne már indulásnál igényes csomagolással kitűnni, különbözni és egyedi csomagolásban elindítani a termékét. Mostanáig erre nem tudtunk optimális megoldást kínálni. Az előző hónapok tapasztalatai alapján átalakítottuk a kalkulációnkat és a gyártási folyamatainkat, és sikerült elérnünk, hogy ezentúl kedvezőbb áron tudjuk gyártani az alacsonyabb darabszámú - jellemzően a 80-100 db alatti - megrendeléseket is.

Mennyivel lesz alacsonyabb az ár?

Mit is jelent ez a változtatásunk a számok nyelvén? Vegyük példának két népszerű, változtatható méretű termékünket, a váltófüles dobozt és a párna dobozt.

200 db váltófüles doboz (4 szín nyomással, fényes diszperziós lakkozással, 40x20x100mm méretben) tavaly több mint 100.000.- forintba került, az új gyártósoron idén már 86.000.- forintért a tiéd lehet!

30 db párnadoboz (4 szín nyomással, fényes diszperziós lakkozással, 60x20x60mm méretben) tavaly még 88.000.- forintba került, az új gyártósoron idén csupán 42.180.- forintért a tiéd lehet, míg 50db-ot 46.700.- forintért készítünk el!

Mint látod, a tavalyi gyártáshoz képest akár 40%-al is alacsonyabb árakat tudunk biztosítani a kis szériákra!

Próbáld ki kalkulátorunkat bármely termékünk esetében: add meg a darabszámot, válaszd ki a megfelelő paramétereket és azonnal láthatod árajánlatunkat!

 

TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ