Megújult az Éndobozom.hu. Mostantól a saját grafikával ellátott dobozrendelés még egyszerűbb lesz. Az oldalon teljesen a csomagolandó termékre lehet szabni a csomagolást a mérettől kezdve a felületkezelés választásig. Azonnali ákalkuláció és emellett rengeteg új funkció könnyíti meg az online dobozrendelést.

 

Örömmel értesítünk, hogy megújult webáruházunk, ahol egyedi megjelenésű, saját grafikával ellátott dobozok rendelhetőek.

 

 

A webshopot a felhasználói visszajelzések alapján, az elmúlt hónapokban teljesen átalakítottuk. Olyan újdonságokkal egészítettük ki a már jól működő funkciókat, amelyek forradalmasítják az online dobozrendelést.

 

Főbb újdonságaink:

- egyedi méretű dobozokat kínálunk

- azonnali árkalkulációt készítünk minden termékkonfigurációra

- választható alapanyagok

- bővített felületkezelés választási lehetőségek

- egyszerűbb és gyorsabb rendelési folyamat

- új webdesign

 

doboz rendelése kanapéról

 

Perszonalizált dobozok a kanapéról rendelve.

Új honlapunkat úgy építettük fel, hogy használata még egyszerűbb, átláthatóbb és magától érthetődő legyen mindenki számára, így tovább javítva az ergonómiát és a felhasználói élményt.

 

Egyedi méretek beállítása

 

-Fix méretek helyett szabadon választható méretek!

Eddig kizárólag fix méretű dobozok közül választhattak ügyfeleink. Mostantól a legkedveltebb dobozformák esetében a felhasználók adhatják meg milliméterre pontosan, hogy milyen méretű dobozra van szükségük.

 

 Azonnali árajánlat

 

- Azonnali árajánlat a perszonalizálás után

Az árajánlat azonnal látható a termékadatlapon. Nem kell telefonálgatni, levelezni és hosszú órákat várni ajánlatokra. A termékopciók (dobozméret, szín, alapanyag, felületkezelés stb.)  összeállítása után AutoCalc rendszerünk azonnal kikalkulálja az árat, ami módosítható az egyes paraméterek változtatásával.

 

 

Választható alapanyag

 

- Választható alapanyagok

Az új éndobozom.hu -n ügyfeleink választhatják ki, milyen vastagságú és milyen fajtájú papírból szeretnék, hogy csomagolásuk elkészüljön. A különböző minőségű fehér kartonok mellett közkívánatra elérhető oldalunkon a mostanában divatos, barna színű kraft karton is.   

 

 

Egyedi felületkezelések

 

- Elérhető különleges felületkezelések

Az eddig elérhető hagyományos lakkozás és fóliázás mellett olyan egyedi felületkezelési eljárás is választható, ahol a csillogó lakkréteggel csak a grafika kívánt elemeit emeljük ki.

 

 

Nyomási szín választó

 

- Nyomási szín választó opciók

Új webshopunkban a megrendelő adja meg, hogy hány színnel szeretné, hogy nyomjuk a grafikát. Az általános 4+0 mellett lehetőség van 5+0 és 1+0 választására is, de akár nyomatlan fehér dobozokat is lehet rendelni.

Természetesen az alap paramétereket úgy adtuk meg, hogy a legszélesebb körű felhasználásra megfelelőek legyenek, így ha esetleg valamelyik beállítás nem egyértelmű, nem szükséges vele foglalkozni, az alap beállításokkal nem lehet mellé lőni.

 

 

Mintadoboz igénylés

 

- Nincs zsákba macska, igényelj mintadobozt

Teszteld le, hogy a doboz mérete megfelelő lesz-e a termékednek. Igényelj mintadobozt. Válaszd ki a megfelelő formát és add meg a méretet, majd kattints a „Minta rendelés” gombra. A pénztárnál megadhatod, hogy személyesen vennéd át vagy hogy hova postázzuk a mintát. A minták árát pedig kupon formájában visszaadjuk Neked, amit beszámítunk a végleges rendelésed leadásakor.

 

 

grafikai állomány feltöltése

 

- Grafikai állományok feltöltése

Mivel sok esetben a megrendelő csak rendeléskor adja meg az egyedi doboz méretét, a megrendelésnek nem feltétele, hogy a kész grafikai állomány is leadásra kerüljön. A megrendelés után e-mailben küldjük el a doboz tervrajzát, így bőven van idő a grafika megtervezésére.

 

- Tudástár:

A rendeléssel és gyártással kapcsolatos összes információt rendszerezve,  egy oldalon megtalálsz. Ehhez interaktív tartalomjegyzékünk lesz segítségedre.

Ügyfélszolgálat

Gyakran ismételt kérdések

 

Nézd meg dobozformáinkat és próbáld ki új funkcióinkat. Bízunk benne, hogy ezeknek az új funkcióknak köszönhetően (az online) dobozrendelés már nem jelenthet nehézséget.

 

Jó böngészést és jó vásárlást kívánunk!

Az Éndobozom.hu csapata

 

Tovább