Tökéletes csomagolási megoldások termékek postai kiszállításához

Mindannyian tisztában vagyunk a járványügyi helyzet jelenlegi gazdasági hatásaival. Ennek következtében olyan vállalkozások is online értékesítéssel, a termékek újra csomagolásával és házhozszállításával oldják meg ügyfeleik további zökkenőmentes kiszolgálását, akik eddig csak részben vagy egyáltalán nem használtak online csatornákat és esetlegesen nem kínáltak házhozszállítást. Ez érthető, hiszen a közösségi távolságtartás felelőssége mellett és a kormány általi korlátozások bevezetése óta leszűkültek a direkt, bolti és személyes értékesítési csatornák, átvevőpontok és egyéb lehetőségek a termékek eladására, ügyfelekhez való eljuttatására. Alternatívaként pedig a webshop-házhosszállítás páros jelent meg.

 

Egyszerű és praktikus csomagolási megoldások

Ennek következtében megnőtt az igény a stabil és egyszerű, specifikusan kiszállításhoz szükséges csomagoló dobozokra. Erre a megnövekedett igényre reagálva és megoldást nyújtva hoztuk létre új termékcsaládunkat, a FastTrack doboz termékcsaládot. Ezek a csomagoló dobozok kiválóan alkalmasak kiszállításhoz, kézbesítéshez és postai kiküldéshez.

 

FasTrack csomagoló anyagok az online vásárlások kiszállításához tervezve

  • A dobozokat erős tartású alapanyagból készítjük el, hogy a szállítás viszontagságait is könnyedén bírják.
  • A megszokott átfutási időkhöz képest jelentősen gyorsabb gyártással, akár 5 napos határidővel tudjuk ezen termékekre leadott rendeléseket teljesíteni és kiszállítani. 
  • Ebben a termékcsaládban nyomatlan dobozokat kínálunk, hiszen ezekben az időkben elsődleges szempont a funkcionalitás, költséghatékonyság és gyorsaság. 
  • Természetesen gondoltunk azokra is, akik szeretnék logójukkal, egyéb egyedi grafikával ellátani ezeket a szállító dobozokat, ezért létrehoztuk új Éndobozom termékünket, a kör matricát, melyet kiemelten ajánlunk a kiszállításhoz használt csomagoló dobozokhoz. A matricával gyorsan és egyszerűen logózható és perszonalizálható bármely csomagolási termékünk, így ezek a postai csomagoló dobozok is.

 

Bővebben ezekről a csomagolásokról

FastTrack termékeinket megtalálod a főmenübe a Csomagoló dobozok kiszállításhoz szekcióban. Illetve itt követlenül is eléred. Amennyiben bármelyik megtetszik, kattints, add meg a mennyiséget és oldalunk azonnali árkalkulációt készít. Így nem kell ajánlatra sem várnod! Ha rendelnél, pár kattintás az egész folyamat: tedd a kosárba a terméket és válassz határidőt, majd átvételi és fizetési módot.


Ha bizonytalan lennél, kattints a termékoldalon a "Minta rendelése" gombra és pár nap alatt eljuttatunk hozzád egy minta dobozt, amivel tesztelheted a formát, az alapanyagot és a funkcionalitást.

 

 

TOVÁBB A TERMÉKCSALÁDHOZ