3 egyszerű lépés, ahol pénzt és időt takaríthatsz meg! Eredményként pedig egy különleges, egyedi csomagolással tudod a terméked “felöltöztetni”.

 

 

Válassz megfelelő dobozformát!

 

1. Lépés: válaszd ki a számdora megfelelő dobozformát

Ahány termék, annyi méret és forma. Az Éndobozom.hu oldalon összegyűjtöttük a legkedveltebb formákat és a legjellemzőbb méreteket. A doboz és tálcaformákat csoportokba szedtük felhasználás szerint, hogy könnyebb legyen megtalálni és kiválasztani az ideálisat. A kiválasztott doboznál beállíthatod a termékjellemzőket és azonnal meg tudod nézni, hogy a termék mennyibe kerül.

Doboz és tálca kínálatunkat itt nézheted meg.

 

Miért jó ez?

  1. nem kell ajánlatot kérni a nyomdától. Minden formánál fel vannak tüntetve az árak. Így rengeteg időt takaríthatsz meg
  2. egyedi mennyiségre is megtudod nézni az árakat
  3. kis mennyiség esetén is jó árakat kínálunk
  4. nincs szerszámköltség! Ez alapesteben minimum 20 – 35 000 Ft.


Hasznos tipp: Egy termékcsomagolás esetén érdemes átgondolni, hogy milyen csomagolást szeretnél a termékednek (pl.: amiben szállítható legyen, tároló dobozt, figyelemfelkeltő csomagolást stb.). A másik, amire figyelni kell, hogy a becsomagolni kívánt termék milyen jellemzőkkel bír (a súlya, formája, átáztathatja-e a csomagolást stb.). Érdemes mintadarabot kérni tőlünk, amelyet ingyenesen biztosítunk és így könnyen le tudod ellenőrízni, hogy a kinézett forma megfelelő lesz-e a termékednek.

 

 

 Tervezz online vagy offline!

 

2. Lépés: tervezz online vagy offline

Ha sikerült kiválasztani a megfelelő formát, töltsd le a doboz méretarányos rajzát. Ezután tervezd meg a a doboz grafikáját az általad vagy grafikusod által jól ismert képszerkesztő programok segítségével. Amennyiben nincs ilyen jellegű ismereted, viszont érzel magadban kreativitást, az online szerkesztőnk segítségével egyszerűen meg tudod tervezni a dobozod kinézetét. Az online tervezésnél az előre definiált formák mellett fel tudod használni logódat és képeidet is.

Az offline szerkesztésről itt, az online szerkesztésről pedig ide kattintva olvashatsz bővebben.

 

Miért jó ez?

  1. a letölthető stancrajz méretarányos és tökéletesen megfelel a gyártáshoz
  2. a rajzhoz egy segédletet csatoltunk, ami segítséget adhat a tervezésben
  3. a kész grafikát az oldalunkra visszatöltve egy 3D modell segítségével le tudod ellenőrízni, hogy hogyan fog mutatni a dobozon
  4. a feltöltött rajzot automatikusan ellenőrízzük és azonnal kapsz visszajelzést, hogy minden rendben van-e a grafikával
  5. az online tervezés könnyen használható ezért egyszerűbb grafikák vagy kis darabszám megrendelése esetén ajánljuk
  6. igény esetén tudunk proof mintát küldeni, ha kiváncsi vagy, hogyan fog kinézni a nyomat

Hasznos tipp: Ha Adobe illustratorban, Indesignban tervezel, kérlek kövesd a segédletben megadott instrukciókat. Így a feltöltésnél 3D –ben meg tudod nézni, hogyan fog a grafika kinézni a választott dobozformán.

 

 Rendelj egyszerűen online!

 

 

3. Lépés: rendelj online

Amikor elkészültél a doboz grafikai tervével, csak válaszd ki újra a dobozt az oldalunkon és töltsd fel a kész grafikai állományt. Ezután a kosárba tudod tenni a terméket és más webshophoz hasonlóan meg tudod rendelni a dobozt online. A rendelés után mi legyártjuk a terméket a rendelésben megjelölt időpontra. A kész terméket át tudod venni nyomdánkban vagy igény esetén kiszállítjuk az általad megadott címre.

A rendelés menetéről itt olvashatsz bővebben.

 

Miért jó ez?

  1. a rendelés egyszerű, a kiválasztott terméket néhány perc alatt meg tudod rendelni
  2. a terméket a rendelésben megadott időre legyártjuk
  3. többféle biztonságos fizetési módot kínálunk
  4. a kész termék átvehető a nyomdánkban és igény esetén ki is szállítjuk a megadott címre

Hasznos tipp: A rendelés egyszerű, de ha elakadnál írj nekünk a chaten vagy hívj fel minket telefonon. Érdemes mintadarabot kérned a legyártandó termékről, mert így le tudod ellenőrízni a dobozt a termékedhez és a gyártás csak abban az esetben indul el, ha a mintát Te jóváhagyod.