A rendelés menete

 

1. VÁLASZD KI A SZÁMODRA MEGFELELŐ DOBOZT


Többféle módon tudsz keresni az oldalon:

A.) Weboldalunkon jelenleg 24 különböző doboz típust találsz összesen 124 méretben. Az összes doboz kínálatunkat legegyszerűbben úgy tudod megnézni, hogy a felső menüben lenyitva az “ÖSSZES DOBOZUNK" menüpontot, rákattintassz az “ÖSSZES CSOMAGOLÁS” alcímre.

B.) Az összes dobozunk menüpont alatt kereshetsz akár egy adott formára is (pl.: boros doboz, süteményes doboz stb.). Ezt a keresést akkor javasoljuk, ha pontosan tudod, hogy milyen típusú dobozt keresel.

C.) Az oldal tetején található egy szabadszavas kereső, ahol beírva a csomagolni kívánt termék típusát vagy a doboz nevét, könnyen tudsz keresgélni a dobozformák között.

D.) Iparág szerint is kereshetsz az alapján, hogy milyen jellegű terméket szeretnél becsomagolni (pl: krém, ital, csoki stb). Az adott besorolásoknál, felhasználás szerint gyűjtöttük össze a dobozokat.
 

2. TÖLTSD LE A DOBOZ RAJZÁT ÉS TERVEZD MEG SAJÁT GRAFIKÁDAT


A doboz rajzot a választott doboz adatlapján tudod letölteni. A megfelelő méret kiválasztása után lépj a termék opciók fülre és nyomd meg a következő gombot. Az ezután aktívvá váló PDF letöltés gombra kattintva tudod letölteni a méretarányos stancrajzot.

 

3. A RENDELÉS MENETE


 

Rendelés menete

  • A letöltött méretarányos rajz alapján tervezd meg a doboz grafikáját az általad vagy grafikusod által ismert programok segítségével (Adobe Indesign, Illustrator, Corel draw).
  • Amikor elkészült a grafika, keresd meg azt a dobozt és méretet, aminek a rajzát letöltötted és állítsd be a doboz jellemzőit igényeidnek megfelelően, majd töltsd fel a kész grafikai állományt. A 3D modell segítségével le tudod ellenőrízni, hogy a kész grafika hogyan fog kinézni a dobozon. Ha tetszik, amit látsz, néhány kattintással meg tudod rendelni azt.

A rendelés eredménye egy saját grafikával ellátott egyedi csomagolás!