* Kötelező kitölteni

Zsinórfüles papírtáskaEgyedi grafikával ellátott papírtáska rendelés online. A papírtáskákat a megrendelés során leadott grafikával megnyomva, készre ragasztva készítjük el és lapra szerelve, gyűjtődobozban szállítjuk.

Rendelés esetén az árak tartalmazzák:

  • a minőségi alapanyagot (170g-os fóliázott műnyomó papírt - a nagyobb méretű táskák estében 200g-os az alapanyag)
  • a táska külső oldalának nyomtatását saját grafikával
  • a papírtáska gyártást, stancolást (a forma kivágását a papírívből)
  • a stancszerszám költségét
  • a papírtáska összeállítását (készre ragasztást)
  • a termék csomagolását gyűjtő dobozban

Használd ingyen letölthető template-jeinket és tervezz velünk egy csomagolást!

Leírás

Részletek

Zsinórfüles papírtáskaFőleg a kereskedelemben találkozunk a gyártót vagy forgalmazót reklámozó zsinórfüles papírtáskákkal, de egy elegáns papírtáska kiváló reklámhordozó lehet akár egy ipari szolgáltató vállalat esetében is. Szakmai kiállítások alkalmával gyakran láthatunk különböző méretű zsinórfüles táskákat, melyek túl azon hogy hasznosak, közvetítik a vállalkozás üzenetét és minden fontos adatot a cégről.


A papírtáska formai sajátosságai


A papírtáska vagy más néven reklámtáska nagyon népszerű termék. Egyedi grafikával ellátva vagy csak egy színnel nyomtatva is nagyon elegáns csomagolás és kiváló reklámfelület. A papírtáska lapraszerelhető, könnyen szállítható és tárolható. Rendelésnél különböző standard méretet kínálunk.

A papírtáska gyártása


A nyomás után a ívet stancoljuk (az ívből kimetsszük) és készre ragasztva, lapra szerelve gyűjtő dobozba kerül szállításra.

A gyártáshoz használt alapanyag


Alapanyagnak matt vagy fényes fóliázott műnyomó papírt használunk. Ez a papírtípus mázolt, felületkezelt, sima tapintású, enyhén csillogó felületű alapanyag. Előnye, hogy jól nyomtatható és igényes megjelenésű. Nyak és talperősítésnek kartonpapírt, a fülekhez 5mm vastag zsinórfület használunk.A tasak fülének PP alapanyagú zsinórfület használunk, amit a grafikától függően 5 különböző színben kínálunk.

Nyomtatás


A papírívet csak az egyik oldalon nyomjuk meg színesben, ez a táska külső felülete, a papírív másik oldalát nem, így a táska belseje mindig fehér marad.

A nyomtatás során az alábbi lehetőségeket kínáljuk:
Lehetőség van a grafikát 1 vagy 2 direkt színnel, illetve 4+0 CMYK színek felhasználásával nyomtatni (a 4 nyomdai alapszín: cián, magenta, sárga, fekete egymásra nyomásával alakul ki a végső nyomat). 3 direkt szín használata helyett inkább a 4C nyomást javasoljuk.
Emellett alkalmazható a CMYK színekből 1, 2 vagy 3 szín a nyomtatáshoz.

Felületkezelések:


Különböző felületkezeléseket javaslunk a termékhez, amelyek megóvják a nyomatot és a táska felületét a sérülésektől, karcolódástól, lehúzódástól vagy elkenődéstől.

Matt fólia: : Az egyik leggyakrabban és legáltalánosabban használt felületkezelési eljárás. Magazinoknál, brosúráknál, egyéb nyomdai termékeknél, dobozoknál egyaránt alkalmazzuk. Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. A matt fólia fénytelen, enyhén puha tapintású.

Fényes fólia: : Az egyik leggyakrabban és legáltalánosabban használt felületkezelési eljárás. Magazinoknál, brosúráknál, egyéb nyomdai termékeknél, dobozoknál egyaránt alkalmazzuk. Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. A fényes felületű fólia csillogó.
Dokumentáció letöltése

A zsinórfüles papírtáskához tartozó letölthető dokumentumok:

Zsinórfüles papírtáska adatlap
Anyagleadási segédlet

Vélemények
Jelenleg nem elérhető