Toggle Nav
Kosaram
Bezárás

Zsinórfüles papírtáska

164 Ft
Raktáron
SKU
zsinorfulespapirtaska
Az árak tartalmazzák:
  • a minőségi alapanyagok használatát a gyártás során
  • a táska külső oldalának nyomtatását saját grafikával. Többféle lehetőség közül választhatsz: 4+0 color vagy 1+0 fekete színnel. A doboz belső oldala minden esetben nyomatlan, a papír alapszíne látszik
  • a stancolást (a forma kivágását a papírívből)
  • a táska készre ragasztását
  • a termék csomagolását gyűjtő dobozban
140x210x60 mm
180x230x80 mm
228x210x80 mm
130x390x90 mm(boros tasak)
240x350x80 mm
275x300x210 mm
300x230x120 mm
1
Méret és Mennyiség
2
Extra beállítások

Zsinórfüles papírtáska:

Főleg a kereskedelemben találkozunk a gyártót vagy forgalmazót reklámozó zsinórfüles papírtáskákkal, de egy elegáns papírtáska kiváló reklámhordozó lehet akár egy ipari szolgáltató vállalat esetében is. Szakmai kiállítások alkalmával gyakran láthatunk különböző méretű zsinórfüles táskákat, melyek túl azon hogy hasznosak, közvetítik a vállalkozás üzenetét és minden fontos adatot a cégről.

Papírtáska a grafikai tervezéshez

A táska megrendelése után e-mailen keresztül küldjük el a papírtáska méretarányos rajzát a grafikai tervezéshez.

 

A papírtáska formai sajátosságai:

 

 papírtáska rajza

 

A papírtáska egyedi grafikával ellátva vagy csak egy színnel nyomtatva is nagyon elegáns csomagolás és kiváló reklámfelület. A papírtáska lapraszerelhető, könnyen szállítható és tárolható. Rendelésnél különböző standard méretet kínálunk.

 

A papírtáska gyártása

 

dobozgyártás folyamata

 

  • Nyomtatás: az állomány leellenőrzése után, a választott alapanyagra ofszet vagy digitális nyomógéppel nyomtatjuk ki a leadott grafikát
  • Stancolás: a formát kistancoljuk, kimetsszük a papírívből
  • Ragasztás: ragasztógép segítségével a táskát megragasztjuk
  • Csomagolás: a megragasztott táskák lapra szerelve, gyűjtő dobozban kerülnek szállításra

 

A gyártáshoz ajánlott alapanyagok

 

 

papírtáska alapanyag

Műnyomó papír: Alapanyagnak műnyomó papírt használunk. Ez a papírtípus mázolt, felületkezelt, sima tapintású, enyhén csillogó felületű alapanyag. Előnye, hogy jól nyomtatható és igényes megjelenésű. A tasak fülének PP alapanyagú zsinorfület használunk, amit a grafikától függően 5 különböző színben kínálunk.

Nyomtatás

ofszet nyomógép

1 szín fekete nyomás: A dobozok nyomtatását egy fekete színnel végezzük. Egyszerű, minimál grafika esetén költséghatékony választás. Teljes felületre is alkalmazható, ebben az esetben a táska külső oldala teljes felületen fekete lesz és nem szükséges grafikai állományt leadni, de a megrendelésben mindenképpen jelezni kell ezt az igényt.

 

cmyk nyomtatás

4 szín nyomás (CMYK): A papírívet csak az egyik oldalon nyomjuk meg színesben, a hátoldalát nem. 4 db szín, jellemzően: cián, magenta, sárga, fekete egymásra nyomásával alakul ki a végső nyomat.

 

Felületkezelések

 

Különböző felületkezeléseket javaslunk a termékhez, amelyek megóvják a nyomatot és a doboz felületét a sérülésektől, karcolódástól, lehúzódástól vagy elkenődéstől.

 

 

 

fényes fólia

Fényes Fólia: Az egyik leggyakrabban és legáltalánosabban használt felületkezelési eljárás. Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. Nedves és zsíros élelmiszereknél erősen javasoljuk használatát, hogy megóvja a papírt a könnyű átázástól. PE alapanyagú fóliák élelmiszerekkel közvetlenül érintkezhetnek. A fényes felületű fólia csillógó.

 

matt fólia

Matt Fólia: Az egyik leggyakrabban és legáltalánosabban használt felületkezelési eljárás. Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. Nedves és zsíros élelmiszereknél erősen javasoljuk használatát, hogy megóvja a papírt a könnyű átázástól. PE alapanyagú fóliák élelmiszerekkel közvetlenül érintkezhetnek. A matt fólia fénytelen, enyhén puha tapintású.

 

matt fóliázás + uv formalakkozás ikon

Matt fóliázás + UV – formalakkozás: A matt fóliázás fizikai védelmet is biztosít a terméknek, de a selymes matt fólia a fényes UV-formalakkozással párosítva esztétikus és elegáns eredményt ad. Az UV-lakkozást digitális eljárással nyomtatjuk a matt fólia felületére. Fontos információ: az UV-lakk forma maximum kitöltési aránya az íven maximum 25% lehet. Az UV-lakk forma előkészítésében nyugodtan kérd munkatársaink segítségét.

 

 

 

Értékelés küldése
Az alábbi terméket értékeled:Zsinórfüles papírtáska
Érték
Anyagleadási útmutató:
Letöltés
Termékadatlap:
Letöltés