* Kötelező kitölteni

Ételes tálcaA tálcát saját, egyedi grafikával megnyomva, készre ragasztva és összeállítva vagy - a nem ragasztott verzió esetében - ívben kitörve adjuk a megrendelőinknek. Ajánljuk: utcai ételek felszolgálására, friss élelmiszerek, zöldségek csomagolására.

Rendelés esetén az árak tartalmazzák:

  • a minőségi alapanyagot (külső oldalán fehér, belső oldalon kissé krémszínű GC2-es karton)
  • a tálca külső oldalának nyomtatását saját grafikával(4+0 színnel)
  • a stancolást (a forma kivágását a papírívből)
  • a stancszerszám költségét
  • a doboz összeállítását (készre ragasztást)
  • a termék csomagolását gyűjtő dobozban

Használd ingyen letölthető template-jeinket és tervezz velünk egy csomagolást!

Leírás

Részletek

Ételes tálcaFontos információ:
A zsírosabb ételek csomagolása esetén a doboz belső oldalát érdemes fóliával ellátni, hogy ne ázzon át a papír


A tálca formai sajátosságai:


Az ételes tálcákból kétféle típust készítünk:

Ragasztott tálca: 4 ponton ragasztott tálcát összeállítva készítjük el többféle méretben. Gyártás után egymásba helyezve csomagoljuk, ezért szállítása könnyű. Viszonylag kicsi a helyigénye. Használata egyszerű.

Nem ragasztott tálca: A nem ragasztott tálcát nyomtatás és stancolás (amikor a papírívből kimetsszük a tálcaformát) után ívben kitörve adjuk át a megrendelőnek. Emiatt a tárolásnál nagyon kicsi a termék helyigénye. A tálca egyszerűen összehajtható és könnyen összeállítható.

Az ételes tálca sajátossága, hogy ideális száraz és zsírosabb, nedvesebb ételek tárolására. Viszont amennyiben nedves, zsírosabb krémes ételeket tárolására, kínálására szánod, belső oldalon kifejezetten ajánljuk a fóliát felületkezelésnek, amely megóvja a terméket az átázástól és ellenállóbbá teszi a tálcát.

A tálca gyártása


A nyomás után az ívet stancoljuk és típustól függően ragasztjuk vagy kitörve, kiterítve, lapban, gyűjtődobozban kerül szállításra.

A gyártáshoz ajánlott alapanyag: Alaska Plus GC2


Elsődleges rostból készült, egyik oldalán mázolt, 3 rétegű karton. Kétszer mázolt, erős dobozkarton, amelynek hátoldala kissé krémszínű. Sima felszíne és kopásállósága miatt a grafikát hosszú ideig megőrzi. Kiválóan hajtogatható, fóliázható, formalakkozható, ragasztható. Élelmiszerek csomagolásárára történő felhasználása élelmiszer- egészségügyi szempontból nem kifogásolható. Száraz, nem zsíros élelmiszerekkel közvetlenül is érintkezhet.

Nyomtatás során 4+0 szín nyomást alkalmazunk


A lapot csak az egyik oldalon nyomjuk meg színesben, a hátoldalát nem. 4 db szín, jellemzően: cián, magenta, sárga, fekete egymásra nyomásával alakul ki a végső nyomat.

Felületkezelések


Különböző felületkezeléseket javaslunk a termékhez, amelyek megóvják a nyomatot és a doboz felületét a sérülésektől, karcolódástól, lehúzódástól vagy elkenődéstől.

Fényes fólia (doboz belső oldalán): Nedves és zsíros élelmiszerek esetében a belső oldalon erősen javasoljuk használatát, hogy megóvja a papírt a könnyű átázástól. PE alapanyagú fóliák élelmiszerekkel közvetlenül érintkezhetnek. A fényes fólia csillogó. Ha a doboz belső oldalát fóliázzuk, akkor a külső oldalra csak diszperziós lakkozás választható.

Matt diszperziós lakk (doboz külső oldalán): A fényes diszperziós lakk a feldolgozás során megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Effektek nélküli matt felületeket tesz lehetővé. Enyhén selymes hatású látványt nyújt.

Fényes diszperziós lakk (doboz külső oldalán): A fényes diszperziós lakk a feldolgozás során megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Fényes felületet hoz létre a nyomaton.

Matt fólia (doboz külső oldalán): Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. A dobozra a fóliázás csak akkor választható, ha a belső oldalán nincsen felületkezelés, illetve nem kerül bele nedves élelmiszer, csak száraz.

Fényes fólia (doboz külső oldalán): Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. A dobozra a fóliázás csak akkor választható, ha a belső oldalán nincsen felületkezelés, illetve nem kerül bele nedves élelmiszer, csak száraz.

Dokumentáció letöltése

Az ételes tálcához tartozó letölthető dokumentumok

Ételes tálca
Anyagleadási segédlet

Vélemények
Jelenleg nem elérhető