Tervezz online vagy offline

A kiválasztott csomagolás kinézetét tervezd meg oldalunkon online, vagy offline.


fdf

Az igazán nagy előnyünk, hogy olyan egyedi grafikával tudod ellátni a kiválasztott csomagolásod, amely a legjobban fejezi ki egyéniséged, a terméked előnyeit és visszatükrözi vállalkozásod arculatát. Oldalunk egy izgalmas kalandot kínál, ahol úgy tudsz dobozt rendelni, hogy közben jól érzed magad, mert Te alkotod meg a számodra ideális csomagolás grafikáját.

 

Tervezz Online

 

ewe

A megfelelő forma és méret kiválasztás után válaszd az online szerkesztőt, ahol a meglévő színes hátterek és formák segítségével könnyen el tudod készíteni a számodra tökéletes grafikát. Fel tudod tölteni képeidet, céged lógóját (png vagy jpeg formátumban) és teljesen személyre szabhatod a csomagolásod kinézetét.

Az online tervezésről itt olvashatsz bővebben

Tervezz Offline

ff  • Jobban szereted az általad ismert képszerkesztő programokat használni?
  • Nem érzel magadban kellő kreativitást?
  • Nincs időd szerkeszteni?
  • Inkább szakemberre bíznád a dobozod grafikájánk megtervezését?

A megfelelő forma és méret kiválasztás után töltsd le a doboz 1:1 méretű tervrajzát és tervezz offline a számodra ismert programokkal (pl.: Adobe Illustrator Adobe Photoshop,) vagy készíttesd el dobozod grafikáját profi grafikussal.

A kész grafikai állományt töltsd vissza Pdf formátumban és a 3d modell segítségével nézd meg hogyan fog kinézni a dobozod a valóságban.

Az offline tervezésről itt olvashatsz bővebben.