* Kötelező kitölteni

Popcorn dobozA popcorn dobozból különböző űrmértékű kiszerelés választható. A dobozt saját, egyedi grafikával megnyomva, készre ragasztva készítjük el és lapra szerelve szállítjuk.

Rendelés esetén az árak tartalmazzák:

  • a minőségi alapanyagot (külső oldalán fehér, belső oldalon kissé krémszínű GC2-es karton)
  • a doboz külső oldalának nyomtatását saját grafikával (4+0 színnel)
  • a stancolást (a forma kivágását a papírívből)
  • a stancszerszám költségét
  • a doboz összeállítását (készre ragasztást)
  • a termék csomagolását gyűjtő dobozban

Használd ingyen letölthető template-jeinket és tervezz velünk egy csomagolást!

Leírás

Részletek

Popcorn dobozA doboz formai sajátosságai


Ezt a népszerű csomagolást svédzáras záródással készítjük 1,2, 2,3 és 4.1 literes kiszerelésben. A választható méretek a doboz dimenzióit mutatják: az alapterület (doboz alsó oldalának szélessége, mélysége) és az élhosszúság. Az oldalhajtások részben hajtottak, részben vágottak a könnyebb hajtás biztosítása miatt. A doboz külső oldala egyedi grafikával látható el. Készre ragasztva készítjük és lapban szállítható.

A doboz gyártása


A nyomás után az ívet stancoljuk (az ívből kimetsszük) és készre ragasztva, lapra szerelve gyűjtő dobozba kerül szállításra.

A gyártáshoz ajánlott alapanyag: Alaska Plus GC2


Elsődleges rostból készült, egyik oldalán mázolt, 3 rétegű karton. Kétszer mázolt, erős dobozkarton, amelynek hátoldala kissé krémszínű. Sima felszíne és kopásállósága miatt a grafikát hosszú ideig megőrzi. Kiválóan hajtogatható, fóliázható, formalakkozható, ragasztható. Élelmiszerek csomagolásárára történő felhasználása élelmiszer- egészségügyi szempontból nem kifogásolható. Száraz, nem zsíros élelmiszerekkel közvetlenül is érintkezhet.

Nyomtatás során 4+0 szín nyomást alkalmazunk


A lapot csak az egyik oldalon nyomjuk meg színesben, a hátoldalát nem. Jellemzően 4 szín: a cián, magenta, sárga, fekete egymásra nyomásával alakul ki a végső nyomat.

FelületkezelésekKülönböző felületkezeléseket javaslunk a termékhez, amelyek megóvják a nyomatot és a doboz felületét a sérülésektől, karcolódástól, lehúzódástól vagy elkenődéstől.

Fényes fólia (doboz belső oldalán): Nedves és zsíros élelmiszerek esetében a belső oldalon javasoljuk használatát, hogy megóvja a papírt a könnyű átázástól. PE alapanyagú fóliák élelmiszerekkel közvetlenül érintkezhetnek. A fényes fólia csillogó. Ha a doboz belső oldalát fóliázzuk, akkor a külső oldalra csak diszperziós lakkozás választható.

Matt diszperziós lakk (doboz külső oldalán): A fényes diszperziós lakk a feldolgozás során megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Effektek nélküli matt felületeket tesz lehetővé. Enyhén selymes hatású látványt nyújt.

Fényes diszperziós lakk (doboz külső oldalán): A fényes diszperziós lakk a feldolgozás során megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Fényes felületet hoz létre a nyomaton.

Matt fólia (doboz külső oldalán): Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. A dobozra a fóliázás csak akkor választható, ha a belső oldalán nincsen felületkezelés, illetve nem kerül bele nedves élelmiszer, csak száraz.

Fényes fólia (doboz külső oldalán): Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. A dobozra a fóliázás csak akkor választható, ha a belső oldalán nincsen felületkezelés, illetve nem kerül bele nedves élelmiszer, csak száraz.

Dokumentáció letöltése

A popcorn dobozhoz tartozó letölthető dokumentumok

Popcorn doboz adatlap
Anyagleadási segédlet

Vélemények
Jelenleg nem elérhető