* Kötelező kitölteni

Pizza tálcaNagyon egyszerű, közkedvelt forma. Pizzaszeletek forgalmazására ideális tálca. Lapraszerelve készítjük el. Igen kicsi a helyigénye. Oldalai a pizzaszelet tálalásánál felhajthatóak, hogy a pizza ne csússzon le a tálcáról.

Miért ajánljuk ezt a formát

  • lapraszerelhető
  • viszonylag kicsi a helyigénye
  • könnyen összeállítható
  • a tálcára weboldalunkon egyedi grafikát tudsz készíteni
  • a doboz külső oldalát 4 színnel (CMYK) nyomjuk
  • alapanyagnak külső oldalán fehér, erős kartont használunk

Használd ingyen letölthető template-jeinket és tervezz velünk egy csomagolást!

Leírás

Részletek

Pizza tálcaFontos információ:
A zsírosabb ételek csomagolása esetén a tálca belső oldalát érdemes fóliával ellátni, hogy ne ázzon át a papír.


A tálca formai sajátosságai:


A legegyszerűbb karton tálca forma, ami sokféle utcai étel felszolgálására alkalmas, de ezek közül is a legelterjedtebb a pizza szelet. A tálca a pizza szelet formájához igazodik. Ragasztás nélküli konstrukció. A tálca két szélén a perem felhajtható, hogy a pizza szelet ne csúszhasson le róla.

A tálca gyártása


A nyomás után az ívet stancoljuk (az ívből kimetsszük) és kiterítve, gyűjtő dobozba kerül szállításra.

A gyártáshoz ajánlott alapanyag: MCB


300g--os karton használunk alapanyagnak, amelynek mázolt oldala fehér.

Nyomtatás során 4+0 szín nyomást alkalmazunk


A lapot csak az egyik oldalon nyomjuk meg színesben, a hátoldalát nem. 4 db szín, jellemzően: cián, magenta, sárga, fekete egymásra nyomásával alakul ki a végső nyomat.

Felületkezelések


Különböző felületkezeléseket javaslunk a termékhez, amelyek megóvják a nyomatot és a doboz felületét a sérülésektől, karcolódástól, lehúzódástól vagy elkenődéstől.

Matt diszperziós lakk: A matt diszperziós lakk a gyártás során megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Effektek nélküli matt felületeket tesz lehetővé. Enyhén selymes hatású látványt nyújt.

Fényes diszperziós lakk: A fényes diszperziós lakk a gyártás során megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Fényes felületet hoz létre a nyomaton.

Matt fólia a nyomott oldalra: Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. Nedves és zsíros élelmiszerek esetében kifejezetten javasoljuk használatát, hogy megóvja a papírt a könnyű átázástól. PET alapanyagú fóliák élelmiszerekkel közvetlenül érintkezhetnek. A matt fólia fénytelen, enyhén puha tapintású.

Fényes fólia: Egyrészt fizikai védelmet biztosít a nyomott oldalon, másrészt emeli a vizuális megjelenést. Igény szerint a pizzával találkozó oldalt is lefóliázhatjuk. Nedves és zsíros élelmiszereknél erősen javasoljuk használatát, hogy megóvja a papírt a könnyű átázástól. PET alapanyagú fóliák élelmiszerekkel közvetlenül érintkezhetnek. A fényes fólia csillogó.

Dokumentáció letöltése

A pizza tálcához tartozó letölthető dokumentumok

Pizza tálca adatlap
Anyagleadási segédlet

Vélemények
Jelenleg nem elérhető