* Kötelező kitölteni

Peremes alj-tető doboz betéttelA dobozt saját, egyedi grafikával megnyomva, készre ragasztva készítjük el és lapra szerelve szállítjuk. Ajánljuk kézműves csokoládék, bonbonok biztonságos tárolására. 4, 6, 9, 12 fakkos kiszerelésben gyártjuk.

Rendelés esetén az árak tartalmazzák:

  • a minőségi alapanyagot (külső oldalán fehér, belső oldalon kissé krémszínű GC2-es karton)
  • a doboz külső oldalának nyomtatását saját grafikával (4+0 színnel)
  • a stancolást (a forma kivágását a papírívből)
  • a stancszerszám költségét
  • a doboz összeállítását (alj két ponton ragasztva,, a betétek kitört ívben, lapra szerelve átadva)
  • a termék csomagolását gyűjtő dobozban

Használd ingyen letölthető template-jeinket és tervezz velünk egy csomagolást!

Leírás

Részletek

Peremes alj-tető doboz betéttelA doboz formai sajátosságai


A peremes alj – tető doboz nagyon kedvelt forma, elegáns, mégis gyorsan, könnyen összeállítható és erős konstrukció. A különböző igényeknek megfelelően több méretben kínáljuk. A dobozokat lapra szerelve készítjük el, így sokkal kisebb helyen férnek el szállítás és a raktározás során. Összeállítása egyszerűen a termék csomagolásánál történik. Az összeállításról segédletet biztosítunk.

A doboz gyártása


A nyomás után a ívet stancoljuk (az ívből kimetsszük). Mérettől függően az alját vagy a tető és alj részt is ragasztjuk két ponton. Lapra szerelve gyűjtő dobozba kerül szállításra. A betéteket készre stancolva, kitörve a doboz mellé csomagoljuk.

A gyártáshoz ajánlott alapanyag: Alaska Plus GC2


Elsődleges rostból készült, egyik oldalán mázolt, 3 rétegű karton. Kétszer mázolt, erős dobozkarton, amelynek hátoldala enyhén krémszínű. Sima felszíne és kopásállósága miatt a grafikát hosszú ideig megőrzi. Kiválóan hajtogatható, fóliázható, formalakkozható, ragasztható. Élelmiszerek csomagolásárára történő felhasználása élelmiszer- egészségügyi szempontból nem kifogásolható. Száraz, nem zsíros élelmiszerekkel közvetlenül is érintkezhet.

Nyomtatás során 4+0 szín nyomást alkalmazunk


A lapot csak az egyik oldalon nyomjuk meg színesben, a hátoldalát nem. 4 db szín, jellemzően: cián, magenta, sárga, fekete egymásra nyomásával alakul ki a végső nyomat. A doboz külső oldala van megnyomva, a belső oldal nem. Belül a papír színe látszik.

Felületkezelések


Különböző felületkezeléseket javaslunk a termékhez, amelyek megóvják a nyomatot és a doboz felületét a sérülésektől, karcolódástól, lehúzódástól vagy elkenődéstől.

Matt diszperziós lakk: A matt diszperziós lakk megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Effektek nélküli matt felületeket tesz lehetővé. Enyhén selymes hatású látványt nyújt.

Fényes diszperziós lakk: A fényes diszperziós lakk megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Fényes felületet hoz létre a nyomaton.

Matt fólia: Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. PET alapanyagú fóliák élelmiszerekkel közvetlenül érintkezhetnek. A matt fólia fénytelen, enyhén puha tapintású.

Fényes fólia: Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. PET alapanyagú fóliák élelmiszerekkel közvetlenül érintkezhetnek. A fényes fólia csillogó.

Dokumentáció letöltése

A betétes peremes alj-tető dobozhoz tartozó letölthető dokumentumok

Peremes alj-tető doboz betéttel termékadatlap
Anyagleadási segédlet

Vélemények
Jelenleg nem elérhető