* Kötelező kitölteni

Peremes alj-tető dobozA dobozt saját, egyedi grafikával megnyomva, készre ragasztva készítjük el és lapra szerelve szállítjuk. Ajánljuk: ékszerek, apróbb játékok, ajándékok, gyertyák, elektronikai cikkek csomagolására.

Rendelés esetén az árak tartalmazzák:

  • a minőségi alapanyagot (külső oldalán fehér, belső oldalon kissé krémszínű GC2-es karton)
  • a doboz külső oldalának nyomtatását saját grafikával (4+0 színnel)
  • a stancolást (a forma kivágását a papírívből)
  • a stancszerszám költségét
  • a doboz összeállítását (alj két ponton ragasztva,, a betétek kitört ívben, lapra szerelve átadva)
  • a termék csomagolását gyűjtő dobozban

Használd ingyen letölthető template-jeinket és tervezz velünk egy csomagolást!

Leírás

Részletek

Peremes alj-tető dobozA doboz formai sajátosságai


A peremes alj – tető doboz nagyon kedvelt forma, elegáns, mégis gyorsan, könnyen összeállítható és erős konstrukció. A különböző igényeknek megfelelően több méretben kínáljuk. A dobozokat lapra szerelve készítjük el, így sokkal kisebb helyen férnek el a szállítás és a raktározás során. Összeállítása egyszerűen a termék csomagolásánál történik. Az összeállításról segédletet biztosítunk.

A doboz gyártása


A nyomás után a ívet stancoljuk (az ívből kimetsszük). Mérettől függően az alját vagy a tető és alj részt is ragasztjuk két ponton. Lapra szerelve gyűjtő dobozba kerül szállításra.

A gyártáshoz ajánlott alapanyag: Alaska Plus GC2


Elsődleges rostból készült, egyik oldalán mázolt, 3 rétegű karton. Kétszer mázolt, erős dobozkarton, amelynek hátoldala enyhén krémszínű. Sima felszíne és kopásállósága miatt a grafikát hosszú ideig megőrzi. Kiválóan hajtogatható, fóliázható, formalakkozható, ragasztható. Élelmiszerek csomagolásárára történő felhasználása élelmiszer- egészségügyi szempontból nem kifogásolható. Száraz, nem zsíros élelmiszerekkel közvetlenül is érintkezhet.

Nyomtatás során 4+0 szín nyomást alkalmazunk


A lapot csak az egyik oldalon nyomjuk meg színesben, a hátoldalát nem. 4 db szín, jellemzően: cián, magenta, sárga, fekete egymásra nyomásával alakul ki a végső nyomat. A doboz külső oldala van megnyomva, a belső oldal nem. Belül a papír színe látszik.

Felületkezelések


Különböző felületkezeléseket javaslunk a termékhez, amelyek megóvják a nyomatot és a doboz felületét a sérülésektől, karcolódástól, lehúzódástól vagy elkenődéstől.

Matt diszperziós lakk: A matt diszperziós lakk megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Effektek nélküli matt felületeket tesz lehetővé. Enyhén selymes hatású látványt nyújt.

Fényes diszperziós lakk: A fényes diszperziós lakk megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Fényes felületet hoz létre a nyomaton.

Matt fólia: Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. PET alapanyagú fóliák élelmiszerekkel közvetlenül érintkezhetnek. A matt fólia fénytelen, enyhén puha tapintású.

Fényes fólia: Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. PET alapanyagú fóliák élelmiszerekkel közvetlenül érintkezhetnek. A fényes fólia csillogó.
Dokumentáció letöltése

A peremes alj-tető dobozhoz tartozó letölthető dokumentumok

Peremes alj-tető doboz termékadatlap
Anyagleadási segédlet

Vélemények
Jelenleg nem elérhető