Toggle Nav
Kosaram
Bezárás

Papír tálca

44 Ft
Raktáron
SKU
papirtalca
Az árak tartalmazzák:
  • a minőségi alapanyagok használatát a gyártás során
  • a tálca külső oldalának nyomtatását saját grafikával. Többféle lehetőség közül választhatsz: 4+0 color vagy 1+0 fekete színnel, vagy natur barna papír esetében 5+0 színnel: 4 color és fehér. A tálca belső oldala minden esetben nyomatlan, a papír alapszíne látszik
  • natur barna papír esetén nyomatlan kivitel is választható
  • a stancolást (a forma kivágását a papírívből)
  • a termék csomagolását gyűjtő dobozban
1
Méret és Mennyiség
2
Extra beállítások
a választott szélesség nem éri el a minimumot. 40 mm a választott magasság nem éri el a minimumot. 39 mm a választott hossz nem éri el a minimumot. 40 mm

Papír tálca:

A tálcát saját, egyedi grafikával megnyomva, ívben kitörve adjuk a megrendelőinknek. Ajánljuk: utcai ételek felszolgálására, friss élelmiszerek, zöldségek csomagolására.

A rajz a grafikai tervezéshez

A megrendelés után e-mailen keresztül küldjük el a tálca méretarányos rajzát a grafikai tervezéshez.

 

A tálca formai sajátosságai:

 

 papír tálca rajza

 

 

A tálcát nyomtatás és stancolás (amikor a papírívből kimetsszük a tálcaformát) után ívben kitörve adjuk át a megrendelőnek. Emiatt a tárolásnál nagyon kicsi a termék helyigénye. A tálca egyszerűen összehajtható és könnyen összeállítható.

Az ételes tálca sajátossága, hogy ideális száraz és zsírosabb, nedvesebb ételek tárolására. Viszont amennyiben nedves, zsírosabb krémes ételeket tárolására, kínálására szánod, belső oldalon kifejezetten ajánljuk a fóliát felületkezelésnek, amely megóvja a terméket az átázástól és ellenállóbbá teszi a tálcát.

 

A tálca gyártása

 

gyártási folyamat

 

  • Nyomtatás: az állomány leellenőrzése után, a választott alapanyagra ofszet vagy digitális nyomógéppel nyomtatjuk ki a leadott grafikát
  • Stancolás: a formát kistancoljuk, kimetsszük a papírívből
  • Csomagolás: a tálcákat ívben kitörve, csomagolva adjuk át a megrendelőnek

 

A gyártáshoz ajánlott alapanyagok

 

 

papírtípusok

Arktika GC1 Elsődleges rostból készült, félfényes felső és egyszer mázolt hátoldallal, 3 rétegű karton. Nagyon jó mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik. Kellemes a tapintása, sima a felülete és kiválóan visszaadja a színeket, színstabilitást biztosít. Kiválóan hajtogatható, domborítható, fóliázható, forma lakkozható. A papír élelmiszerek csomagolására alkalmas.

Alaska Plus GC2 Elsődleges rostból készült, egyik oldalán mázolt, 3 rétegű karton. Kétszer mázolt, erős dobozkarton, amelynek hátoldala kissé krémszínű. Sima felszíne és kopásállósága miatt a grafikát hosszú ideig megőrzi. Kiválóan hajtogatható, fóliázható, formalakkozható, ragasztható. Élelmiszerek csomagolásárára történő felhasználása élelmiszer- egészségügyi szempontból nem kifogásolható. Száraz, nem zsíros élelmiszerekkel közvetlenül is érintkezhet.

SBS Karton Ezt a kartonfajtát kifejezetten prémium kategóriás termékek csomagolására ajánljuk, mert kiváló tulajdonságai miatt a luxus és a minőség érzetét kelti. Tiszta cellulóz karton, 100%- ban fehérített cellulózból. Nagy a fehérsége és magas a fényessége. A karton alkalmas az élelmiszerekkel való közvetlen érintkezésre. Nagy a szilárdsága és jó a feldolgozhatósága. Mindkét oldala kétszer mázolt.

GD Karton Újrahasznosított (hulladékbázisú karton), többrétegű, háromszor mázolt, fehér elő- és pigmentált, szürke hátoldallal. Matt felületű.

Korsnas Carry Előoldalon háromszor mázolt barna hátoldalú kraft karton. Magas a szakítószilárdsága. Olyan típusú termékekhez ajánljuk, amelyeknél fontos, hogy a csomagolás masszív, ellenálló legyen. Íz és aroma érzékeny termékek csomagolásához is kiváló választás.

Kétféleképpen használható. Fehér oldallal kifelé vagy barna oldallal kifelé (ahogy az ábrán is látszik).

 

Nyomtatás

Nyomatlan doboz: A dobozokat nyomtatás, logózás nélkül készítjük el, a papír alapszíne látszik a doboz felületén. Felületkezelés opcionálisan választható.

1 szín fekete nyomás: A dobozok nyomtatását alacsony migrációs, élelmiszerbarát, fekete festékel végezzük. Egyszerű, minimál grafika esetén költséghatékony választás. Teljes felületre is alkalmazható, ebben az esetben a doboz külső oldala teljes felületen fekete lesz és nem szükséges grafikai állományt leadni, de a megrendelésben mindenképpen jelezni kell ezt az igény

 

cmyk nyomtatás

 

4 szín nyomás (CMYK): A papírívet csak az egyik oldalon nyomjuk meg színesben, a hátoldalát nem. 4 db szín, jellemzően: cián, magenta, sárga, fekete egymásra nyomásával alakul ki a végső nyomat. A nyomtatásnál alacsony migrációs , élelmiszerbarát festéket használunk.

 

Felületkezelések

 

Különböző felületkezeléseket javaslunk a termékhez, amelyek megóvják a nyomatot és a doboz felületét a sérülésektől, karcolódástól, lehúzódástól vagy elkenődéstől.

 

 

matt diszperziós lakk

Matt diszperziós lakk: A matt diszperziós lakk megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Gyorsan szárad. Száradt állapotban szagtalan. Fokozott nedvességtűrő képességgel rendelkezik. Effektek nélküli matt felületeket tesz lehetővé. Enyhén selymes hatású látványt nyújt.

 

fényes diszperziós lakk

Fényes diszperziós lakk: A fényes diszperziós lakk megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Gyorsan szárad. Száradt állapotban szagtalan. Fokozott nedvességtűrő képességgel rendelkezik. Fényes felületet hoz létre a nyomaton.

 

fényes fólia

Fényes Fólia: Az egyik leggyakrabban és legáltalánosabban használt felületkezelési eljárás. Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. Nedves és zsíros élelmiszereknél erősen javasoljuk használatát, hogy megóvja a papírt a könnyű átázástól. PE alapanyagú fóliák élelmiszerekkel közvetlenül érintkezhetnek. A fényes felületű fólia csillógó.

 

matt fólia

Matt Fólia: Az egyik leggyakrabban és legáltalánosabban használt felületkezelési eljárás. Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. Nedves és zsíros élelmiszereknél erősen javasoljuk használatát, hogy megóvja a papírt a könnyű átázástól. PE alapanyagú fóliák élelmiszerekkel közvetlenül érintkezhetnek. A matt fólia fénytelen, enyhén puha tapintású.

 

Teljes felületű UV – lakkozás: Magasfényű lakkot viszünk a felületre a nyomtatás során. Az UV-lakk kaparásálló, vízzel és oldószerekkel szemben ellenálló, zöld alternatívája a fényes fóliázásnak.

 

matt fóliázás + uv formalakkozás ikon

Matt fóliázás + UV – formalakkozás: A matt fóliázás fizikai védelmet is biztosít a terméknek, de a selymes matt fólia a fényes UV-formalakkozással párosítva esztétikus és elegáns eredményt ad. Az UV-lakkozást digitális eljárással nyomtatjuk a matt fólia felületére. Fontos információ: az UV-lakk forma maximum kitöltési aránya az íven maximum 25% lehet. Az UV-lakk forma előkészítésében nyugodtan kérd munkatársaink segítségét.

 

 

 

Értékelés küldése
Az alábbi terméket értékeled:Papír tálca
Érték
Tekintsd meg a rendelt termék(ek) anyagleadási segédletét:
Letöltés
Tekintsd meg a rendelt termék(ek) adatlapját:
Letöltés
Tekintsd meg a rendelt termék(ek) összeállítási segédletét:
Letöltés