Munkatársaink

Kára Mónika

Kára Mónika vagyok, nyomdai kalkulátor. Az oldalon lévő termékek árainak meghatározásában veszek részt és figyelemmel követem a nyomdai folyamatokat, együttműködve a kollégákkal a gyártás optimális lebonyolításának érdekében.

pg

Péter Gábor

Az én feladatom, hogy a rendelésedből elkészüljön a terméked. Amikor megrendelsz egy csomagolóanyagot, a rendelésed hozzám érkezik be. Ezután megtervezem a gyártási folyamatot, hogy időben el tudjon készülni a dobozod.

vj

Válóczy János

Válóczy János vagyok. Azért felelek, hogy az online szerkesztőben minden funkció jól működjön. A formák és a hátterek nyomdai gyártáshoz megfelelőek legyenek és a szerkesztés egyszerű és könnyű legyen. 

vd

Viola Dániel

Az online készített vagy feltöltött kész grafikai állomány hozzám érkezik be és én ellenőrzöm le, hogy nyomdailag alkalmas-e a gyártásra, megfelelőek-e a színek, formák és a szövegek minősége.

nz

Nagy Zoltán

Nagy Zoltán vagyok. Az én feladatom a termékek kidolgozása, igazgatása az oldalon keresztül. Én felelek az oldalon megjelenő tartalom (szöveg, kép, videó) minőségéért. Emellett tartom a kapcsolatot az ügyfelekkel. Amennyiben kérdésed lenne a rendeléssel vagy a termékkel kapcsolatban, valószínűleg velem fogsz beszélni, levelezni.