* Kötelező kitölteni

Italos rekeszAz italos rekeszt saját, egyedi grafikával megnyomva, összeállítva készítjük el. Lapra szerelve, gyűjtő dobozba csomagoljuk. Ajánljuk sörök, üdítők, cider kiszerelésekhez.

Rendelés esetén az árak tartalmazzák:

  • a minőségi alapanyagot (előoldalán fehér mázolt, a hátoldalán barna kraft karton )
  • a rekesz külső oldalának nyomtatását saját grafikával (4+0 színnel)
  • a stancolást (a forma kivágását a papírívből)
  • a stancszerszám költségét
  • a doboz összeállítását (készre ragasztást)
  • a termék csomagolását gyűjtő dobozban

Használd ingyen letölthető template-jeinket és tervezz velünk egy csomagolást!

Leírás

Részletek

Italos rekeszA doboz formai sajátosságai:


Az italos rekeszek hordozó füllel, aljukon svédzáras záródással készülnek. Lapraszerelve gyártjuk, ezért viszonylag kicsi a helyigényük. Könnyen összeállíthatóak. 4 illetve 6 üveg biztonságos kézi szállítására alkalmasak.

A doboz gyártása


A nyomás után a ívet stancoljuk (az ívből kimetsszük) és készre ragasztva, lapra szerelve, gyűjtődobozban kerül szállításra.

A gyártáshoz ajánlott alapanyag: Korsnas Carry


Előoldalán fehér mázolt, a hátoldalán barna kraft karton, magas szakítószilárdsággal. Elsődleges rostokból készül és a mázolt felülete kiválóan nyomtatható. Olyan termékek esetében ajánljuk, ahol fontos, hogy a csomagolás masszív, ellenálló legyen. Íz- és aromaérzékeny termékek csomagolásához is kiváló választás.

Nyomtatás során 4+0 szín nyomást alkalmazunk


A lapot csak az egyik oldalon nyomjuk meg színesben, a hátoldalát nem. 4 db szín, jellemzően: cián, magenta, sárga, fekete egymásra nyomásával alakul ki a végső nyomat.

Felületkezelések


Különböző felületkezeléseket javaslunk a termékhez, amelyek megóvják a nyomatot és a doboz felületét a sérülésektől, karcolódástól, lehúzódástól vagy elkenődéstől.

Fényes fólia (doboz külső oldalán): Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést.

Matt diszperziós lakk (doboz külső oldalán): A fényes diszperziós lakk a feldolgozás során megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Effektek nélküli matt felületeket tesz lehetővé. Enyhén selymes hatású látványt nyújt.

Fényes diszperziós lakk (doboz külső oldalán): A fényes diszperziós lakk a feldolgozás során megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Fényes felületet hoz létre a nyomaton.

Matt fólia (doboz külső oldalán): Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést.

Dokumentáció letöltése

Az italos rekeszhez tartozó letölthető dokumentumok

Italos rekesz adatlap
Anyagleadási segédlet

Vélemények
Jelenleg nem elérhető