Fizetési módok

A Következő fizetési módok közül választhatsz a rendelésed során:

 

PayPal

paypal

A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt


Hogyan történik egy fizetés?
Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretnéd kifizetni, a rendelés mentésekor a PayPal oldalára irányítunk át, ahol két lehetőséged van:

  1. Ha már rendelkezel PayPal fiókkal, csak be kell lépned PayPal felhasználói neveddel (ez az e-mail címed) és jelszavaddal, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynod azt.
  2. Ha még nem rendelkezel PayPal fiókkal, akkor először létre kell hoznod egyet. PayPal fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyádnak az adatait kell megadni! Amennyiben kíváncsi vagy, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattints a www.paypal.com oldalra.

  

Bankkártyás fizetés

 Bankkártya típusok

A bankkártyás fizetési mód választása esetén a vételár rendezése azonnal megtörténik, így a gyártás akár már az adatellenőrzést követően elkezdődhet. A fizetés során a megrendelési folyamatba illesztett, kiemelt biztonsági minősítéssel rendelkező Borgun (nemzetközi kártyaelfogadó bank) oldalára navigáljuk, ahol egyszerűen tudod rendezni a kifizetést. Ez a leggyorsabb és legegyszerűbb fizetési mód. A következő kártyatípusokat tudjuk elfogadni: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro.

Kérlek ne hagyd figyelmen kívül, hogy egy megbízás törlésekor stornó költséget 5 000 HUF bruttó számolunk fel.

 

Banki átutalás

Banki átutalás esetén megrendelésed végösszegét (bruttó összeg) cégünk bankszámlaszámára kérjük utald át. Bankkapcsolati adataink a megrendelési folyamat végén láthatóak, de a megrendelés visszaigazolásban is megtalálod őket. 

Fontos információk:

  • A megrendelés legyártása egy nappal a végösszeg számlaszámunkra történő megérkezése után veszi kezdetét.
  • Az átutalás átfutási ideje, banktól függően, akár két-három banki munkanapot is (H-P,) igénybe vehet. Kérjük, a szállítási idő kalkulálásakor, ezt mindenképp vedd figyelembe. 

Kérjük, ide utald a számla (ÁFA-val együtt számított) végösszegét:

Budapest Bank

Bankszámlaszám: 10102237-07968405-00000003

IBAN: HU55 10102237-07968405-00000003

BIC kód: BUDAHUHB

A közlemény mezőbe írd be a megrendelésed számát (a rendelés visszaigazoláson megtalálható).