Toggle Nav
Kosaram
Bezárás

Felül záródó doboz

92 Ft
Raktáron
SKU
felulzarododoboz

Az árak tartalmazzák:

  • a minőségi alapanyagok használatát a gyártás során
  • a doboz külső oldalának nyomtatását saját grafikával. Többféle lehetőség közül választhat: 4+0 color vagy 1+0 fekete színnel, vagy natur barna papír esetében 5+0 színnel: 4 color és fehér. A doboz belső oldala minden esetben nyomatlan, a papír alapszíne látszik
  • natur barna papír esetén nyomatlan kivitel is választható
  • a stancolást (a forma kivágását a papírívből)
  • a termék csomagolását gyűjtő dobozban
1
Méret és Mennyiség
2
Extra beállítások
a választott szélesség nem éri el a minimumot. 50 mm a választott magasság nem éri el a minimumot. 25 mm a választott hossz nem éri el a minimumot. 50 mm

Felül záródó doboz:

Ezt a konstrukciót saját, egyedi grafikával megnyomva, ragasztás nélkül, lapra szerelve készítjük el. Ajánljuk süteményes doboznak, tároló és gyűjtődoboznak, iparcikkek, kézműves termékek, játékok, ruházati termékek csomagolásához.

Dobozrajz a grafikai tervezéshez

A doboz megrendelése után e-mailen keresztül küldjük el a doboz méretarányos rajzát a grafikai tervezéshez.

 

A doboz formai sajátosságai:

 

 

felülzáródó doboz rajza

 

A doboz összeállítása könnyű és gyors. Mindhárom oldala a doboz belsejébe záródik visszahajtva. A doboz lapra szerelhető. Könnyen nyitható, ezért egy termék gyártás utáni gyors csomagolására is kiváló.

 

A doboz gyártása

 

 Gyártási folyamat

 

  • Nyomtatás: az állomány leellenőrzése után a választott alapanyagra ofszet vagy digitális nyomógéppel nyomtatjuk ki a leadott grafikát
  • Stancolás: a dobozformát kistancoljuk, kimetsszük a papírívből
  • Csomagolás: a dobozok lapra szerelve, gyűjtő dobozban kerülnek szállításra

 

A gyártáshoz ajánlott alapanyagok

 

 

papírválaszték

Arktika GC1 Elsődleges rostból készült, félfényes felső és egyszer mázolt hátoldallal, 3 rétegű karton. Nagyon jó mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik. Kellemes a tapintása, sima a felülete és kiválóan visszaadja a színeket, színstabilitást biztosít. Kiválóan hajtogatható, domborítható, fóliázható, forma lakkozható. A papír élelmiszerek csomagolására alkalmas.

Alaska Plus GC2 Elsődleges rostból készült, egyik oldalán mázolt, 3 rétegű karton. Kétszer mázolt, erős dobozkarton, amelynek hátoldala kissé krémszínű. Sima felszíne és kopásállósága miatt a grafikát hosszú ideig megőrzi. Kiválóan hajtogatható, fóliázható, formalakkozható, ragasztható. Élelmiszerek csomagolásárára történő felhasználása élelmiszer- egészségügyi szempontból nem kifogásolható. Száraz, nem zsíros élelmiszerekkel közvetlenül is érintkezhet.

SBS Karton Ezt a kartonfajtát kifejezetten prémium kategóriás termékek csomagolására ajánljuk, mert kiváló tulajdonságai miatt a luxus és a minőség érzetét kelti. Tiszta cellulóz karton, 100%- ban fehérített cellulózból. Nagy a fehérsége és magas a fényessége. A karton alkalmas az élelmiszerekkel való közvetlen érintkezésre. Nagy a szilárdsága és jó a feldolgozhatósága. Mindkét oldala kétszer mázolt.

GD Karton Újrahasznosított (hulladékbázisú karton), többrétegű, háromszor mázolt, fehér elő- és pigmentált, szürke hátoldallal. Matt felületű.

Korsnas Carry Előoldalon háromszor mázolt barna hátoldalú kraft karton. Magas a szakítószilárdsága. Olyan típusú termékekhez ajánljuk, amelyeknél fontos, hogy a csomagolás masszív, ellenálló legyen. Íz és aroma érzékeny termékek csomagolásához is kiváló választás.

Kétféleképpen használható. Fehér oldallal kifelé vagy barna oldallal kifelé (ahogy az ábrán is látszik).

 

Nyomtatás

Nyomatlan doboz: A dobozokat nyomtatás, logózás nélkül készítjük el, a papír alapszíne látszik a doboz felületén. Felületkezelés opcionálisan választható.

1 szín fekete nyomás: A dobozok nyomtatását egy fekete színnel végezzük. Egyszerű, minimál grafika esetén költséghatékony választás. Teljes felületre is alkalmazható, ebben az esetben a doboz külső oldala teljes felületen fekete lesz és nem szükséges grafikai állományt leadni, de a megrendelésben mindenképpen jelezni kell ezt az igényt.

 

cmyk nyomtatás

4 szín nyomás (CMYK): A papírívet csak az egyik oldalon nyomjuk meg színesben, a hátoldalát nem. 4 db szín, jellemzően: cián, magenta, sárga, fekete egymásra nyomásával alakul ki a végső nyomat.

5 szín nyomás (CMYK+fehér): A natur barna kraft karton választása esetén van lehetőség a 4C (CMYK) grafika alá 1 fehér színt nyomtatni, amennyiben a grafika ezt megköveteli. Például céges logó vagy vonalkód alatti terület, amikor fontos hogy fehér alapszínre kerüljenek a nyomandó elemek.

 

Felületkezelések

 

Különböző felületkezeléseket javaslunk a termékhez, amelyek megóvják a nyomatot és a doboz felületét a sérülésektől, karcolódástól, lehúzódástól vagy elkenődéstől.

 

 

matt diszperziós lakk

Matt diszperziós lakk: A matt diszperziós lakk megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Gyorsan szárad. Száradt állapotban szagtalan. Fokozott nedvességtűrő képességgel rendelkezik. Effektek nélküli matt felületeket tesz lehetővé. Enyhén selymes hatású látványt nyújt.

 

fényes diszperziós lakk

Fényes diszperziós lakk: A fényes diszperziós lakk megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Gyorsan szárad. Száradt állapotban szagtalan. Fokozott nedvességtűrő képességgel rendelkezik. Fényes felületet hoz létre a nyomaton.

 

fényes fólia

Fényes Fólia: Az egyik leggyakrabban és legáltalánosabban használt felületkezelési eljárás. Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. Nedves és zsíros élelmiszereknél erősen javasoljuk használatát, hogy megóvja a papírt a könnyű átázástól. PE alapanyagú fóliák élelmiszerekkel közvetlenül érintkezhetnek. A fényes felületű fólia csillógó.

 

matt fólia

Matt Fólia: Az egyik leggyakrabban és legáltalánosabban használt felületkezelési eljárás. Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. Nedves és zsíros élelmiszereknél erősen javasoljuk használatát, hogy megóvja a papírt a könnyű átázástól. PE alapanyagú fóliák élelmiszerekkel közvetlenül érintkezhetnek. A matt fólia fénytelen, enyhén puha tapintású.

 

Teljes felületű UV – lakkozás: Magasfényű lakkot viszünk a felületre a nyomtatás során. Az UV-lakk kaparásálló, vízzel és oldószerekkel szemben ellenálló, zöld alternatívája a fényes fóliázásnak.

 

matt fóliázás + uv formalakkozás ikon

Matt fóliázás + UV – formalakkozás: A matt fóliázás fizikai védelmet is biztosít a terméknek, de a selymes matt fólia a fényes UV-formalakkozással párosítva esztétikus és elegáns eredményt ad. Az UV-lakkozást digitális eljárással nyomtatjuk a matt fólia felületére. Fontos információ: az UV-lakk forma maximum kitöltési aránya az íven maximum 25% lehet. Az UV-lakk forma előkészítésében nyugodtan kérd munkatársaink segítségét.

 

 

 

Értékelés küldése
Az alábbi terméket értékeled:Felül záródó doboz
Érték
Tekintsd meg a rendelt termék(ek) anyagleadási segédletét:
Letöltés
Tekintsd meg a rendelt termék(ek) adatlapját:
Letöltés
Tekintsd meg a rendelt termék(ek) összeállítási segédletét:
Letöltés