Toggle Nav
Kosaram
Bezárás

Elöl záródó doboz

22 Ft
Raktáron
Csak 0 maradt
SKU
elolzarododoboz
Az árak tartalmazzák:
  • a minőségi alapanyagok használatát a gyártás során
  • a doboz külső oldalának nyomtatását saját grafikával. Többféle lehetőség közül választhat: 4+0 color vagy 1+0 fekete színnel, vagy natur barna papír esetében 5+0 színnel: 4 color és fehér. A doboz belső oldala minden esetben nyomatlan, a papír alapszíne látszik
  • natur barna papír esetén nyomatlan kivitel is választható
  • a stancolást (a forma kivágását a papírívből)
  • a termék csomagolását gyűjtő dobozban
150x150x33 mm
324x235x40 mm
1
Méret és Mennyiség
2
Extra beállítások

Elöl záródó doboz:

Ezt a konstrukciót saját, egyedi grafikával megnyomva vagy nyomatlanul, ragasztás nélkül, lapra szerelve készítjük el. Ajánljuk: tároló és gyűjtődoboznak, iparcikkek, kézműves termékek, játékok, ruházati termékek csomagolásához.

Dobozrajz a grafikai tervezéshez

A doboz megrendelése után e-mailen keresztül küldjük el a doboz méretarányos rajzát a grafikai tervezéshez.

 

A doboz formai sajátosságai:

 

 

Előlzáródó doboz rajza

 

A doboz összeállítása könnyű és gyors. Két szélső oldala a doboz belsejébe záródik visszahajtva. Az első oldal pedig egy záródással kívülre. A doboz lapra szerelhető. Könnyen nyitható, ezért egy termék gyártás utáni gyors csomagolására is kiváló.

 

A doboz gyártása

 

 Gyártási folyamat

 

  • Nyomtatás: az állomány leellenőrzése után a választott alapanyagra ofszet nyomógéppel nyomtatjuk ki a leadott grafikát
  • Stancolás: a dobozformát kistancoljuk, kimetsszük a papírívből
  • Csomagolás: a dobozok lapra szerelve, gyűjtő dobozban kerülnek szállításra

 

A gyártáshoz ajánlott alapanyagok

 

 GD papír

 

 

GD Karton Újrahasznosított (hulladékbázisú karton), többrétegű, háromszor mázolt, fehér elő- és pigmentált, szürke hátoldallal. Matt felületű.

 

Nyomtatás

 

 

ofszet nyomógép

Nyomatlan doboz: A dobozokat nyomtatás, logózás nélkül készítjük el, a papír fehér alapszíne látszik a doboz felületén. Ebben az esetben felületkezelések nem választhatóak.

1 szín fekete nyomás: A dobozok nyomtatását egy fekete színnel végezzük. Egyszerű, minimál grafika, például céges logó vagy néhány sornyi szöveg esetén költséghatékony választás.

 

 

Felületkezelések

 

Különböző felületkezeléseket javaslunk a termékhez, amelyek megóvják a nyomatot és a doboz felületét a sérülésektől, karcolódástól, lehúzódástól vagy elkenődéstől.

 

 

matt diszperziós lakk

Matt diszperziós lakk: A matt diszperziós lakk megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Gyorsan szárad. Száradt állapotban szagtalan. Fokozott nedvességtűrő képességgel rendelkezik. Effektek nélküli matt felületeket tesz lehetővé. Enyhén selymes hatású látványt nyújt.

 

fényes diszperziós lakk

Fényes diszperziós lakk: A fényes diszperziós lakk megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Gyorsan szárad. Száradt állapotban szagtalan. Fokozott nedvességtűrő képességgel rendelkezik. Fényes felületet hoz létre a nyomaton.

 

Értékelés küldése
Az alábbi terméket értékeled:Elöl záródó doboz
Érték
Tekintsd meg a rendelt termék(ek) anyagleadási segédletét:
Letöltés
Tekintsd meg a rendelt termék(ek) adatlapját:
Letöltés
Tekintsd meg a rendelt termék(ek) összeállítási segédletét:
Letöltés