* Kötelező kitölteni

Felül záródó dobozEzt a konstrukciót saját, egyedi grafikával megnyomva, ragasztás nélkül, lapra szerelve készítjük el. Ajánljuk süteményes doboznak, tároló és gyűjtődoboznak.

Rendelés esetén az árak tartalmazzák:

  • a minőségi alapanyagot (külső oldalán fehér, belső oldalon kissé krémszínű GC2-es karton)
  • a doboz külső oldalának nyomtatását saját grafikával(4+0 színnel)
  • a stancolást (a forma kivágását a papírívből)
  • a stancszerszám költségét
  • a termék csomagolását gyűjtő dobozban

Használd ingyen letölthető template-jeinket és tervezz velünk egy csomagolást!

Leírás

Részletek

Felül záródó dobozA doboz formai sajátosságai:


A doboz összeállítása könnyű és gyors. Mindhárom oldala a doboz belsejébe záródik visszahajtva. A doboz lapra szerelhető. Könnyen nyitható, ezért egy termék gyártás utáni gyors csomagolására is kiváló.

A doboz gyártása


A nyomás után a ívet stancoljuk (az ívből kimetsszük) és lapra szerelve gyűjtő dobozban szállítjuk.

A gyártáshoz ajánlott alapanyag: Alaska Plus GC2


Elsődleges rostból készült, egyik oldalán mázolt, 3 rétegű karton. Kétszer mázolt, erős dobozkarton, amelynek hátoldala kissé krémszínű. Sima felszíne és kopásállósága miatt a grafikát hosszú ideig megőrzi. Kiválóan hajtogatható, fóliázható, formalakkozható, ragasztható. Élelmiszerek csomagolásárára történő felhasználása élelmiszer- egészségügyi szempontból nem kifogásolható. Száraz, nem zsíros élelmiszerekkel közvetlenül is érintkezhet.

Nyomtatás során 4+0 szín nyomást alkalmazunk


A lapot csak az egyik oldalon nyomjuk meg színesben, a hátoldalát nem. 4 db szín, jellemzően: cián, magenta, sárga, fekete egymásra nyomásával alakul ki a végső nyomat.

Felületkezelések


Különböző felületkezeléseket javaslunk a termékhez, amelyek megóvják a nyomatot és a doboz felületét a sérülésektől, karcolódástól, lehúzódástól vagy elkenődéstől.

Fényes fólia (doboz belső oldalán): Nedves és zsíros élelmiszerek esetében belső oldalon javasoljuk használatát, hogy megóvja a papírt a könnyű átázástól. PE alapanyagú fóliák élelmiszerekkel közvetlenül érintkezhetnek. A fényes fólia csillogó.

Matt diszperziós lakk (doboz külső oldalán): A fényes diszperziós lakk a feldolgozás során megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Effektek nélküli matt felületeket tesz lehetővé. Enyhén selymes hatású látványt nyújt.

Fényes diszperziós lakk (doboz külső oldalán): A fényes diszperziós lakk a feldolgozás során megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Fényes felületet hoz létre a nyomaton.

Matt fólia (doboz külső oldalán): Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést.

Fényes fólia (doboz külső oldalán): Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést.
Dokumentáció letöltése

A felül záródó dobozhoz tartozó letölthető dokumentumok

Felül záródó doboz adatlap
Anyagleadási segédlet

Vélemények
Jelenleg nem elérhető