Éndobozom.hu | Cégünkről | A Keskeny Nyomda Webshopja | Doboz Webshop Bemutatkozás

Kik vagyunk?

Az Éndobozom.hu a Keskeny Nyomda online nyomdai webáruháza, ahol termelőknek, kereskedőknek, forgalmazóknak, reklámügynökségeknek, grafikusoknak kínálunk csomagolási termékeket és teljes körű online nyomdai ügyintézést.


Fő célkitűzésünk az volt, hogy a weboldal használatával a hagyományos dobozrendelési folyamatot egyszerűsítsük. Szerettük volna a vásárlást élményszerűvé tenni, igyekeztünk a termékkínálatot úgy kialakítani, hogy változatos és hasznos csomagolási termékeket kínáljunk kedvező feltételekkel és gördülékeny rendelési folyamattal.

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?

embercsoport

Ajánljuk mindenkinek, akinek egyedi kinézetű dobozra van szüksége, kis mennyiségben vagy akár nagyobb darabszámban. Ajánljuk, ha fontos szempont számodra a minőség és hogy a csomagolás megóvja a terméket a sérülésektől. Emellett szeretnéd egyedi grafikával is ellátni, hogy a kinézete tükrözze arculatodat.

Ajánljuk grafikusoknak, reklámügynökségeknek is szolgáltatásainkat. A hagyományos eljárásnál sokkal rugalmasabban lehet oldalunkon keresztül egyedi dobozokat, tálcákat rendelni. A termékeket kiváló alapanyagból készítjük el és modern gépeinken szakértelemmel gyártjuk le. Igény esetén természetesen a szállítást is megoldjuk.

Milyen jellegű termékeket, szolgáltatásokat kínálunk az oldalunkon?


méret és forma választás

- A webáruházunkban változatos formájú, méretű és típusú csomagolási anyagokat, dobozokat kínálunk. A legkülönbözőbb (pl: játék, ajándék, ruha, kozmetikai cikk, pékárú, zöldség, készétel stb.) termékeknek is megtalálod az ideális csomagolást.

online szerkesztes

 - Oldalunkon saját magad online szerkesztheted meg a dobozod kinézetét. A kiválasztott termékforma és méret után használd online szerkesztőnket, ahol a különböző mintáink és színes háttereink segítségével könnyedén elkészítheted a dobozod kinézetét. Feltöltheted saját logódat vagy akár képeket is.

offline szerkesztes

 - Le is tudod tölteni a dobozok gyártás-kész tervrajzait. Ha profi grafikus vagy, akkor válaszd ki a számodra legmegfelelőbb formát és méretet, majd töltsd le a méretarányos stanc rajzokat és szerkeszd meg a doboz grafikáját az általad jól ismert képszerkesztő programok segítségével (Adobe illustrator, Adobe indesign, Adobe Photoshop stb.).

3d ellenorzes

 - A termékre megszerkesztett grafikát oldalunkon 3D nézetben le is tudod ellenőrizni. Amikor elkészültél a tervezéssel, egyszerűen csak töltsd vissza a kész 1:1-es méretű grafikai Pdf-et és ellenőrizd le a 3D modell segítségével, hogy a terved megfelel-e az elvárásaidnak.

online rendeles

 - A rendelés egyszerű, rugalmas és gyors. Amennyiben elégedett vagy a kész doboz grafikájával (akár online vagy offline tervezésnél), kosárba teheted a terméked és egyszerűen megrendelheted. Teljes körű ügyintézést nyújtunk a termékválasztástól a kivitelezésig. A megrendelt terméket a választott határidővel legyártjuk és igényednek megfelelően kiszállítjuk vagy jelezzük feléd, hogy mikor jöhetsz érte.

ugyfelszolgalat

 - Ügyfélszolgálatunk, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre. Amennyiben elakadnál, kérdésed lenne, kérlek jelezd felénk és mi gyorsan válaszolunk, reagálunk.

Miért érdemes nálunk rendelned a csomagolásod?

Ha korábban rendeltél már nyomdától vagy ügynökségtől grafikával ellátott dobozt, bizonyára tapasztaltad, hogy nagyon sok olyan kérdéssel találkozol, amire nem igazán tudtad a választ (hány színnel legyen nyomva a doboz, papírvastagság, felületkezelés stb.). Ez az weboldal pont azért nagyszerű, mert olyan egyszerűen és világosan le vannak írva a folyamatok és információk, hogy Neked ne kelljen órákat, napokat eltölteni a dobozrendeléssel, hanem azzal tudj foglalkozni, amihez igazán értesz.

Ki áll az Éndobozom.hu webáruház mögött?

 

Keskeny Nyomda épületeAz Éndobozom.hu a Keskeny Nyomda webáruháza. A Keskeny Nyomda Magyarország egyik vezető nyomdaipari vállalata. 25 éves szakmai tapasztalatával, nyugat-európai színvonalú technológiai felszereltséggel, 200 főt meghaladó szakképzett alkalmazottal, széleskörű termékkínálattal áll ügyfelei rendelkezésére. A nyomda Budapesten található. Többek között az alábbi nyomdaipari termékeket tudjuk előállítani:

  • akcidens nyomtatott termékek (pl.: szórólapok, katalógusok, könyvek, ügyviteli nyomtatványok)
  • papír alapú dobozok (pl.: karton dobozok, mikrohullám dobozok)
  • csomagolóanyagok különböző termékekre (pl.: csokoládé, parfüm, játék, ajándék, ruházat, ital stb.)
  • magas minőségű prémium termékek, kasír dobozokA nyomda bemutatkozó videója

 

A Keskeny Nyomda weboldalát ide kattintva érheted el.