Toggle Nav
Kosaram
Bezárás

Boros doboz

99 Ft
Raktáron
SKU
borosdoboz
Az árak tartalmazzák:

  • a minőségi alapanyagok használatát a gyártás során
  • a doboz külső oldalának nyomtatását saját grafikával. Többféle lehetőség közül választhatsz: 4+0 color vagy 1+0 fekete színnel. A doboz nyomatlanul is rendelhető
  • a stancolást (a forma kivágását a papírívből)
  • a doboz összeállítását (készre ragasztást)
  • a termék csomagolását lapra szerelve gyűjtő dobozban
81x81x331 mm (1 palack)
85x85x355 mm (Rajnai 1 palack)
160x80x323 mm (2 palack)
160x80x375 mm (Rajnai 2 palack)
242x82x325 mm (3 palack)
1
Méret és Mennyiség
2
Extra beállítások

Boros doboz:


Az adott üvegfajtákon belül is változó méretek fordulnak elő, ezért érdemes rendeléskor mintadobozt vagy makettet kérned, így le tudod ellenőrizni, hogy az üveged kényelmesen belefér-e a dobozba.

Kasírozott mikrohullám boros doboz

 A doboz formai sajátosságai:


A kasírozott mikrohullám alapanyagból készült termékek, amelyeket piskótafüles záródással kínálunk. A záródás egyben a hordozófül kialakítása is, ami elég erős a biztonságos a szállításhoz. Jó teherbírású konstrukciók.

 

A doboz gyártása


A kasírozás után a ívet stancoljuk (az ívből kimetsszük) és készre ragasztjuk, lapra szerelve szállítjuk.

A gyártáshoz ajánlott alapanyagok


Nyitott E-hullám hullámbordáira kasírozunk GD liner papírral (a mikrohullám papírra ráragasztunk egy mázolt papír ívet). Ezáltal a doboz jó teherbírású, erős és elegáns megjelenésű lesz.

e-hullámkarton: Környezetbarát és 100%-ban újrahasznosítható. Egy hullámosított papírréteg hullámgerinceire egyik oldalán gyárilag egy sima papírréteget ragasztanak. Ezáltal a hullámkarton masszív és nagyon ellenálló tulajdonságokkal rendelkezik. A karton egyik oldala barna, a másik oldala fehér. A nyomott ívet a hullámlemez nyitott oldalára kasírozzuk (ragasztjuk), ezáltal lesz 3 rétegű az alapanyag.

GD liner: Felülete kétszer mázolt, kiválóan alkalmas képek, grafikus anyagok nyomtatására. Ez a legáltalánosabban használt nyomtatható alapanyag. Ilyen alapanyagra készült nyomatokat kasírozzuk a hullámkartonra.

 

Nyomtatás

Nyomatlan doboz: A dobozokat nyomtatás, logózás nélkül készítjük el, a papír alapszíne látszik a doboz felületén. Felületkezelés opcionálisan választható.

1 szín fekete nyomás: A dobozok nyomtatását egy fekete színnel végezzük. Egyszerű, minimál grafika esetén költséghatékony választás. Teljes felületre is alkalmazható, ebben az esetben a doboz külső oldala teljes felületen fekete lesz és nem szükséges grafikai állományt leadni, de a megrendelésben mindenképpen jelezni kell ezt az igényt.

 

cmyk nyomtatás

4 szín nyomás (CMYK): A papírívet csak az egyik oldalon nyomjuk meg színesben, a hátoldalát nem. 4 db szín, jellemzően: cián, magenta, sárga, fekete egymásra nyomásával alakul ki a végső nyomat.

 

Felületkezelések


Különböző felületkezeléseket javaslunk a termékhez, amelyek megóvják a nyomatot és a doboz felületét a sérülésektől, karcolódástól, lehúzódástól vagy elkenődéstől.

 

fényes fólia

Fényes Fólia: Az egyik leggyakrabban és legáltalánosabban használt felületkezelési eljárás. Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. Nedves és zsíros élelmiszereknél erősen javasoljuk használatát, hogy megóvja a papírt a könnyű átázástól. PE alapanyagú fóliák élelmiszerekkel közvetlenül érintkezhetnek. A fényes felületű fólia csillógó.

 

matt fólia

Matt Fólia: Az egyik leggyakrabban és legáltalánosabban használt felületkezelési eljárás. Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. Nedves és zsíros élelmiszereknél erősen javasoljuk használatát, hogy megóvja a papírt a könnyű átázástól. PE alapanyagú fóliák élelmiszerekkel közvetlenül érintkezhetnek. A matt fólia fénytelen, enyhén puha tapintású.

 

matt fóliázás + uv formalakkozás ikon

Matt fóliázás + UV – formalakkozás: A matt fóliázás fizikai védelmet is biztosít a terméknek, de a selymes matt fólia a fényes UV-formalakkozással párosítva esztétikus és elegáns eredményt ad. Az UV-lakkozást digitális eljárással nyomtatjuk a matt fólia felületére. Fontos információ: az UV-lakk forma maximum kitöltési aránya az íven maximum 25% lehet. Az UV-lakk forma előkészítésében nyugodtan kérd munkatársaink segítségét.

Értékelés küldése
Az alábbi terméket értékeled:Boros doboz
Érték
Tekintsd meg a rendelt termék(ek) anyagleadási segédletét:
Letöltés
Tekintsd meg a rendelt termék(ek) adatlapját:
Letöltés
-
Letöltés