* Kötelező kitölteni

Boros dobozKülönböző méretekben, 1, 2 vagy 3 üveg tárolására alkalmas boros dobozokat kínálunk burgundi, bordói, stb típusú borosüvegek csomagolására. A dobozokat hagyományos bedugófüles illetve piskótafüles változatban készítjük. A dobozokat saját, egyedi grafikával megnyomva, összeállítva gyártjuk.

Rendelés esetén az árak tartalmazzák:

  • a minőségi alapanyagot (E-hullám alapanyag kasírozva GD linerrel)
  • a doboz külső oldalának nyomtatását saját grafikával (4+0 színnel)
  • a stancolást (a forma kivágását a papírívből)
  • a stancszerszám költségét
  • a doboz összeállítását (készre ragasztást)
  • a termék csomagolását lapra szerelve gyűjtő dobozban

Használd ingyen letölthető template-jeinket és tervezz velünk egy csomagolást!

Leírás

Részletek

Boros dobozHasznos tipp:

Az adott üvegfajtákon belül is változó méretek fordulnak elő, ezért érdemes rendeléskor mintadobozt vagy makettet kérned, így le tudod ellenőrizni, hogy az üveged kényelmesen belefér-e a dobozba.

Kasírozott mikrohullám boros doboz


A gyártáshoz ajánlott alapanyag: GD linerrel kasírozott nyitott E-hullám


Nyitott E-hullám hullámbordáira kasírozunk GD liner papírral (a mikrohullám papírra ráragasztunk egy mázolt papír ívet). Ezáltal a doboz jó teherbírású, erős és elegáns megjelenésű lesz.

e-hullámkarton: Környezetbarát és 100%-ban újrahasznosítható. Egy hullámosított papírréteg hullámgerinceire egyik oldalán gyárilag egy sima papírréteget ragasztanak. Ezáltal a hullámkarton masszív és nagyon ellenálló tulajdonságokkal rendelkezik. A karton egyik oldala barna, a másik oldala fehér. A nyomott ívet a hullámlemez nyitott oldalára kasírozzuk (ragasztjuk), ezáltal lesz 3 rétegű az alapanyag.

GD liner: Felülete kétszer mázolt, kiválóan alkalmas képek, grafikus anyagok nyomtatására. Ez a legáltalánosabban használt nyomtatható alapanyag. Ilyen alapanyagra készült nyomatokat kasírozzuk a hullámkartonra.


A doboz formai sajátosságai


A dobozok között vannak önzáró aljúak és svédzáras kivitelűek, kasírozott mikrohullám alapanyagból készült termékek. A hagyományos bedugófüles záródás mellett kínálunk piskótafüles záródású dobozokat is, amelyeknél a záródás egyben a hordozófül kialakítása is, ami elég erős a biztonságos szállításhoz. Jó teherbírású konstrukciók.

A doboz gyártása


A kasírozás után a ívet stancoljuk (az ívből kimetsszük) és készre ragasztjuk, lapra szerelve szállítjuk.

Nyomtatás során 4+0 szín nyomást alkalmazunk


Az ívet csak az egyik oldalon nyomjuk meg színesben, a hátoldalát nem. 4 db szín, jellemzően: cián, magenta, sárga, fekete egymásra nyomásával alakul ki a végső nyomat.

Felületkezelések


Különböző felületkezeléseket javaslunk a termékhez, amelyek megóvják a nyomatot és a doboz felületét a sérülésektől, karcolódástól, lehúzódástól vagy elkenődéstől.

Matt diszperziós lakk: A fényes diszperziós lakk a feldolgozás során megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Effektek nélküli matt felületeket tesz lehetővé. Enyhén selymes hatású látványt nyújt.

Fényes diszperziós lakk: A fényes diszperziós lakk a feldolgozás során megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Fényes felületet hoz létre a nyomaton.

Matt fólia: Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. Nedves és zsíros élelmiszereknél erősen javasoljuk használatát, hogy megóvja a papírt a könnyű átázástól. PE alapanyagú fóliák élelmiszerekkel közvetlenül érintkezhetnek. A matt fólia fénytelen, enyhén puha tapintású.

Fényes fólia: Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. Nedves és zsíros élelmiszereknél erősen javasoljuk használatát, hogy megóvja a papírt a könnyű átázástól. PE alapanyagú fóliák élelmiszerekkel közvetlenül érintkezhetnek. A fényes fólia csillogó.
Dokumentáció letöltése

A boros dobozhoz tartozó letölthető dokumentumok

Boros doboz adatlap
Anyagleadási segédlet

Vélemények
Jelenleg nem elérhető