Kihívás elfogadva

Mindennapi munkánk során gyakran találkozunk olyan izgalmas feladatokkal, amikor ügyfeleink különleges, egyedi igénnyel keresnek fel bennünket, vagy olyan helyzetbe kerülnek, amikor időhiány okán extra rövid átfutási idővel kell kalkulálniuk.

 

Így történt néhány hete is, amikor új partnerünk, a Noguchi Porter Novelli keresett meg bennünket. Az ügynökség sajtóajándékok kiküldéséhez keresett olyan csomagolást, amelyben 3 üveg fél literes üdítő és egy kis doboz édesség tárolható. A cég kapcsolattartója, Flóra webshopunkon keresztül nézett ki egy 4 üveg szállítására alkalmas italos rekeszt és ehhez egy macaronos dobozt az édességnek Az elképzelés szerint 3 rekeszbe került egy-egy fél literes üdítő és a negyedik rekeszbe pontosan illeszkedett a macaronos doboz.

Nyomott ív - Fanta italos rekesz

Forma és funkcionalitás ellenőrzése

Sok esetben a megrendelés és gyártás előtt nyomatlan mintát szoktunk küldeni a kívánt dobozból, hogy ügyfeleink le tudják ellenőrizni, hogy a forma és a méret megfelelő lesz-e. Sajnos erre most nem volt idő, így Flórának képeket, videókat küldtünk az üvegekkel és macaronos dobozokkal összeállított rekeszről, hogy prezentálni tudjuk az elképzelt konstrukció működőképességét.

 

 

Szűk határidő

Szinte minden egyszerűen zajlott, hiszen Ügyfelünk az egyeztetés után gyorsan döntött és kiválasztotta a megfelelő csomagolást. Mindemellett izgalomra adott okot, hogy a sajtókiküldésig már csak néhány napunk volt, ezért az előkészítési és gyártási folyamatokat mindenképp fel kellett gyorsítanunk. A Noguchi Porter Novelli profi partner volt ebben: a gyorsan letöltötte honlapunkról a doboz stancrajzát, majd a velük dolgozó grafikai stúdió gyorsan elkészítette a grafikát rá. Így pár órán belül leadta a megrendelést is. Nem volt más hátra, nekiláttunk az italos rekeszek és macaronos dobozok gyártásának. Az íveket kinyomtattuk, a formákat kimetszettük (stancoltuk) a papírívből, majd géppel megragasztottuk. Ezután lapra szerelve gyűjtődobozba csomagoltuk. A rugalmas együttműködésnek köszönhetően 6 nap alatt, időben elkészültek a dobozok és a rekeszek.

 

 

Macaron és fantás üveg

Bár az édességet és az üdítőket együtt csomagolták, ez két különböző dobozformát és két különböző gyártási folyamatot rejt. Ebben a projektben a szűk keresztmetszet az időhányados volt. Folyamatos és gördülékeny kommunikáció mellett az ügyféllel közösen ötletelve mindig sikerül olyan megoldást találni, ami minden felet elégedettséggel tölti el.

 

 

Ha érdekelnek áraink és hogy milyen hasonló dobozokat gyártunk még egyedi igények szerint, akkor olvass tovább! Áraink megtekintéséhez csupán formát, méretet, majd mennyiséget kell választanod. Ezután rendszerünk azonnal megmutatja Neked árajánlatunkat. Ha tetszik és grafikával is rendelkezel, akár azonnal leadhatod megrendelésed.