Ne csak az ajándékozás legyen öröm, hanem az ajándékok becsomagolása is.

Az Éndobozomnál a karácsonyi időszakra egy ünnepi termékcsaládot állítottunk össze. A csomagban lévő dobozokat kifejezetten céges karácsonyi ajándékozáshoz válogattuk össze. A formákat és méreteket úgy választottuk ki, hogy a legkülönfélébb ajándékok is kényelmesen elférjenek. Így csak a képzelet és a pénztárca szab határt annak, hogy mivel szeretnénk kedveskedni partnereinknek, ügyfeleinknek.

Amitől egyedi ez a karácsonyi termékcsalád!

Minden nyomdában főszezon az év vége. A legtöbb megrendelő ebben az időszakban gyártatja a csomagolását, így az idő előrehaladtával egyre nehezebb, vagy már lehetetlen legyártani a megrendeléseket. Erre a problémára kínálunk megoldást ezzel a termékcsaláddal. A minőségi dobozok összeválogatása mellett fontos szempont volt, hogy biztosítani tudjuk a rövid gyártási határidőt és a perszonalizálási lehetőséget. Így az ünnepi jókívánságokat, illetve a céges arculati elemeket is el lehet helyezni. 

Milyen dobozokból lehet választani?

A karácsonyi akciónk keretében három különböző dobozformát választottunk ki. Minden dobozhoz egy egyedi grafikával nyomtatott matricát adunk ajándékba (a matricák átmérője 4 vagy 6 cm a doboz típusától függően).

 

Doboz 1 - Skatulyás doboz

karácsonyi skatulyás doboz macaronnal

A két részből álló doboz a kisebb ajándékok tárolására alkalmas. A csomagolás: macaronok, kekszek, tubusos krémek, tollak, kisebb ajándéktárgyak számára ideális. A dobozokhoz most 4 cm átmérőjű matricát adunk ajándékba, amelyekre egyedi grafikát tudunk nyomtatni.

 

Doboz 2 – Hófehér ajándékdoboz

karácsonyi ajándékdoboz

Az ünnepi akció keretében a fehér, letisztult dobozformát két különböző méretben kínáljuk. A könnyebb súlyú termékek számára ideális csomagolóanyag. Minden dobozhoz 6 cm átmérőjű, nyomtatható matricát adunk ajándékba.

 

Doboz 3 – Natúr doboz

karácsonyi natúr doboz

A naturális hatást kedvelő ügyfeleink számára két méretben kínáljuk ezt a doboztípust, amelyhez 6 cm átmérőjű matricát adunk ajándékba. A doboz alkalmas nagyobb súlyú termékek - akár boros üveg – tárolására, illetve postai szállítására is.

A dobozokról ide kattintva olvashatsz bővebben.