ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK

A www.endobozom.hu weboldalon működtetett Keskeny Nyomda webshop

  ÁSZF

 

 A www.endobozom.hu webshopban található és megrendelhető szolgáltatásokat a Keskeny és Társai 2001 Kft. (a továbbiakban úgyis mint Szolgáltató vagy Vállalkozó) biztosítja. 

 

A Szolgáltató adatai: 

neve: Keskeny és Társai 2001 Kft.

székhelye: 1158 Budapest, Rákospalotai határút 6.

cégjegyzékszám: 01-09-701381

adószáma: 12744965-2-42

 

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@endobozom.hu

A Szolgáltató telefonszáma:  061 414 2074 (8:00-16:30)

telefaxszáma: 06 1 405-0650

 

A szerződés nyelve: magyar

 

A szolgáltató részére a tárhelyet biztosítja: CloudLab AG, Stadtle 229490 Vaduz, Lichtenstein

 

 1.            Az ÁSZF hatálya, bevezető rendelkezések

 

A www.endobozom.hu honlapon található webshop ajánlatai magyarországi számlázási és szállítási címmel rendelkező Megrendelőknek szólnak.

 

A felhasználó vagy Megrendelő amennyiben belép a Szolgáltató által üzemeltetett www.endobozom.hu  webshop weboldalra, vagy annak tartalmát bármilyen módon olvassa – akkor is, ha nem regisztrált felhasználója a www.endobozom.hu webshopnak, az ÁSZF-ben foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a felhasználó vagy Megrendelő nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a webshop tartalmának megtekintésére.

 

Jelen Általános Szerződési Feltételek („ÁSZF“) kizárólag a Keskeny és Társai 2001 Kft. www.endobozom.hu  honlapon (továbbiakban: a „Honlap“) található kínálatára vonatkozik. A Megrendelők (a továbbiakban: a „Megrendelők”) szerződési nyilatkozatuk (ajánlatuk) leadásának feltétele, hogy kifejezetten elfogadják jelen ÁSZF-ben foglaltakat. A Megrendelő jelen ÁSZF-ben foglaltaktól eltérő szerződési feltételei kifejezetten elutasításra kerülnek.

 

Tájékoztatjuk, hogy a jelen ÁSZF fogyasztókra vonatkozó rendelkezései csak akkor vonatkoznak a megrendelőkre, ha megrendelésük során szakmájuk, önálló foglalkozásuk vagy üzleti tevékenységük körén kívül eljáró természetes személyként járnak el a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk) 8:1.§ 3. pontnak megfelelően.

 

A Szolgáltató tájékoztatja a Megrendelőit, hogy a www.endobozom.hu honlapon található webshop kínálata kizárólag olyan nem előre gyártott termékekre vonatkozik, amelyet a Megrendelő utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítanak elő, illetve olyan termékekre, amelyet egyértelműen a Megrendelő személyére szabtak.

 

Szolgáltató fenntart magának minden jogot a webshop weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a webshopon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.

 

A megrendelés leadásával a Megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy a www.endobozom.hu honlapon keresztül megrendelt és legyártott termékek grafikáit marketing célokra a Szolgáltató felhasználja, ahhoz a megrendelés leadását követően a Megrendelőtől külön engedélyre nincs szükség.

 

A www.endobozom.hu  weboldalon megjelenített termékek kizárólag online rendelhetők meg.

 

A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a webshopban megjelenő kép és a termék tényleges kinézete miatti különbözőség miatt.

 

A termékekről készült képek, a fotók felbontása és mérete miatt színben és méretben a leszállított termék kinézetétől eltérhetnek. A leszállított termék szerződésszerűen teljesítettnek minősül, ha a leszállított darabok a termékleírásban megadottaknak megfelelnek.

 

Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja a Megrendelőket az akcióról és annak pontos időtartamáról a www.endobozom.hu weboldalon.

 

 2.            Webshophoz történő hozzáférés

 

A Megrendelő a megrendelés leadása előtt nem köteles magát a Honlapon regisztrálni; megrendelés regisztráció nélkül is leadható (vendégként történő bejelentkezés) a Vállalkozó által megrendeléshez szükségesnek tartott adatok megadásával.

 

Amennyiben a Megrendelő regisztrál, a regisztráció során választ egy felhasználói jelszót, amit köteles titokban tartani. A Megrendelő a felhasználói jelszóval a Honlapra a későbbiekben beléphet, megrendeléseket adhat le, valamint ennek segítségével nyomon követheti a megrendelései státuszát. A Megrendelő a felhasználói jelszava titokban tartásáért felel. A www.endobozom.hu kizárólag azt tudja vizsgálni, hogy egy adott felhasználói jelszóhoz teljes Megrendelői hozzáférési jogosultság tartozik-e. A www.endobozom.hu  ezen túlmenően semmiféle ellenőrzési kötelezettséget nem vállal.

 

A www.endobozom.hu nem vállal felelősséget a Honlap folyamatos működéséért. Az www.endobozom.hu fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a Honlapon munkálatokat végezzen, ami az oldal működésében fennakadást eredményezhet. A www.endobozom.hu nem köteles a kapcsolat ill. a szerver részére kapacitást bővíteni, esetlegesen túlterheltség vagy hosszabb válaszidő előfordulhat.

 

A regisztráció illetve a megrendelés során megadott adatok helyességéért az www.endobozom.hu szolgáltatásait igénybe vevő Megrendelő felel. Az esetleges adatváltozásokért és azok bejelentéséért illetve a bejelentés esetleges elmulasztásából eredő valamennyi következményért kizárólag a Megrendelő felel.

 

A www.endobozom.hu  jogosult a Megrendelő regisztrációját vagy vendégként történő bejelentkezését indoklás nélkül elutasítani, ha a megrendelő nem adja meg a szükséges adatokat vagy nem fogadja el a jelen Általános Szerződési Feltételeket és Adatkezelési Tájékoztatót.

 

 3.            Rendelés menete

 

A termék kiválasztása után a Megrendelő kiválasztja a megrendelni kívánt nyomdai termék paramétereit (pl. méret, nyomás színe, papír minősége, kötészet típusa stb), majd a darabszámot. A termék különböző paraméterei a végső árat módosíthatják. Az oldal ennek megfelelően kiszámolja a termék és szolgáltatás árát.

A mennyiség megadása után a termék környezetvédelmi adó besorolásáról nyilatkozik a megrendelő, az endobozom.hu alapértelmezetten megadja a hivatalos termékdíj besorolást, de amennyiben a Megrendelő a termékdíj mentességet választja, azaz a „Termékem nem termékdíj köteles” opciót jelöli be, úgy köteles megadnia a mentességének okát, majd mentesül a termékdíj fizetése alól. Amennyiben Megrendelő a rendelés leadásakor a fentiek szerint nyilatkozik, az ÁSZF értelmében aláírt nyilatkozatnak minősül.

 

A Megrendelő külön díjazás ellenében kérheti nyomatlan makett, mintapéldány és színhelyes proof (Együttesen: minta) elkészítését. A minta igénylése minden esetben megakasztja a rendelés folyamatát, a minta Megrendelő általi elfogadását követően kerülhet sor a rendelés gyártásba adása.

 

A szállítási késedelmek elkerülése érdekében a Megrendelő köteles a minta leszállítását követően – amennyiben nincs kifogása a szállított minta szemben – azonnal engedélyezni a gyártást. Az engedélyezéssel a Megrendelő visszaigazolja a gyártási adatokat a minta által képviselt formában, a szerződés szerinti minőségi standardoknak, tűréseknek és színeltéréseknek megfelelően.

 

Ha a Megrendelő elutasítja a mintát, köteles átdolgozott gyártási adatokat küldeni a www.endobozom.hu részére (a Megrendelő együttműködési kötelezettsége) vagy a megrendelést visszavonni. Átdolgozott gyártási adatok esetében az eredetileg a Megrendelő által választott teljesítési határidő az átdolgozott adatok beérkezésével újraindul.

 

A Megrendelő a normál csomagoláson kívül, kérhet neutrális csomagolást, ez esetben nem kerül a csomagolásra a www.endobozom.hu, és a Szolgáltató adatai. A megrendelés során az egyéb opciók között a Megrendelő kiválaszthatja a neutrális csomagolás opciót, amennyiben normáltól eltérőt szeretne.

 

Megrendelő a Standard gyártási időn kívül kérhet gyors és expressz gyártást is felár ellenében. AStandard, gyors és expressz gyártási idők és azok felára termékenként eltérhetnek.

 

A rendelés leadáskor Megrendelő elnevezheti termékét, projekt neve mezőben, hogy a gyártás során ezen a néven azonosíthassa megrendelését, ez opcionális lehetőség.

 

A személyre szabás gomb megnyomásával lehetősége van a Megrendelőnek bizonyos termékeknél (pl. dobozok, névjegykártya) megszerkeszteni és a saját designjával ellátni a terméket. Ezt két féle módon teheti meg:

-       Offline (Megrendelő letölti a stancrajzot a saját eszközére és megszerkeszti majd a megszerkesztett stancrajzot feltölti a www.endobozom.hu weboldalra) vagy

-       Online (a Megrendelő a www.endobozom.hu weboldalon  a Szolgáltató által licenszelt PrintQ szoftver használatával megszerkesztheti a terméket majd ezt elmenti az adott megrendeléshez). Az Online személyre szabás funkció választása esetén annak igénybevételéhez megelőzően a Megrendelőnek el kell fogadnia a PrintQ szoftver használatára vonatkozó felhasználási feltételeket.

 

Szolgáltató csak az anyagleadási útmutatóban jelzett paraméterekkel készített állományokat fogadja el nyomdakész anyagként. Amennyiben a feltöltött anyag nem felel meg az anyagleadási útmutatóban leírtaknak, Szolgáltató szerkesztési díjat számolhat fel a nyomdakész anyag előállítására, melyről előzőleg tájékoztatja Megrendelőt.

 

Vállalkozó a Megrendelő által meghatározott személyre szabott adatállományt kizárólag nyomdatechnikai szempontból ellenőrzi. Az ellenőrzés nem terjed ki tartalmi, grafikai, esztétikai szempontokra, az ebből eredő károkért Vállalkozó nem felel.

 

Vállalkozót a rendelkezésére bocsátott adatállomány alapján legyártott termékek vonatkozásában, a termék tartalma, formája vagy grafikája miatt sem polgári jogi, sem versenyjogi, sem büntetőjogi felelősség nem terheli, a személyre szabott adatállomány vonatkozásában minden felelősség a Megrendelőt terheli.

 

Amennyiben a Megrendelő által meghatározott személyre szabott adatállomány minősége nem biztosítja a megfelelő minőségű termék előállítását, a Vállalkozó a hiba észlelését követően haladéktalanul tájékoztatja a Megrendelőt, aki köteles gondoskodni a hiba kijavításáról.

 

A Vállalkozó által elvégzett igazoló ellenőrzés nem mentesíti a Megrendelőt azon felelőssége alól, hogy megfelelő minőségű adatállományt szolgáltasson.

 

 

A Megrendelő a megrendelni kívánt termékeket a kosarába helyezi. A Megrendelő a „kosár” ikonra történő kattintással bármikor megtekintheti a kosár tartalmát, illetve a kosárból bármely menüpontra kattintva folytatható a megrendelés folyamata. A kosárba helyezést követően Megrendelő láthatja termékének minden adatát a bevásárlókosár összesítőjében. Itt lehetősége van a mennyiség módosítására is, valamint a tétel törlésére is. Amennyiben a Megrendelő további terméket szeretne kosárba helyezni, ezt megteheti a „Vásárlás folytatása” gombra kattintást követően. A „Tovább a pénztárhoz” gombra kattintva véglegesíti a rendelését.

 

A Megrendelő a termékek kiválasztását követően (is) dönthet arról, hogy regisztráció nélkül rendel vagy – élve a regisztráció biztosította előnyökkel – regisztrált felhasználóként belép / bejelentkezik a rendszerbe.

 

A Megrendelő megadja a számlázási, szállítási címeket a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat.

 

Tovább gomb megnyomásával Megrendelő kiválasztja a megfelelő szállítási módot (különböző lehetőségek közül választhat: személyes átvétel a Szolgáltató székhelyén, házhoz szállítást vagy átvételi pontra történő szállítást). A szállítási módokról részletes információt a jelen ÁSZF 6. pontja tartalmaz.

 

 

A „Tovább” gomb megnyomásával Megrendelő megadja a fizetési módot (előre történő banki átutalásos fizetés, Borgun rendszeren keresztül történő bankkártyás fizetés, PayPal,ató ill. 50.000 Ft összeghatárig készpénzes utánfizetés, Partnereink részére utólagos banki átutalás is lehetséges. A fizetési módokról részletes információt a jelen ÁSZF 7. pontja tartalmaz.

 

A fenti adatok megadása után a „Tovább” gomb megnyomásával Megrendelő a Véglegesítés részhez ér, ahol lehetőség van a rendelés véglegesítése előtt  az adatok módosítására.

 

Amennyiben a Megrendelő a terméken bármilyen módosítást szeretne végrehajtani  ezt megteheti a „Elfelejtett valamit” gombra kattintást követően. Viszont az addig megadott számlázási és szállítási lépéseket újra végre kell hajtani. A bevásárlókosárban módosíthatja a termék mennyiségét, egyéb paraméter módosítása esetén a termék nevére kattintva jut újra vissza a termékoldalra.

 

. Ha nem szeretne további terméket megrendelni és vagy módosítani a rendelésen, a „Véglegesítés” ablakban ellenőrzheti a megrendelni kívánt termék darabszámát, kiválasztott paramétereket és az egyéb opciókat.

 

A megrendeléshez véglegesítéséhez és a Vállalkozónak való megküldéséhez elengedhetetlen, hogy a Megrendelő megismerje a jelen ÁSZF-ben foglaltakat és a www.endobozom.hu Adatvédelmi Tájékoztatóját, és elfogadja az ÁSZF rendelkezéseit, valamint hozzájáruljon a személyes adatainak Adatvédelmi Tájékoztató szerinti kezeléséhez.

 

Lehetőség van megjegyzés beírására, mely lehetőséget ad, hogy az endobozom.hu számára üzenetet küldjön Megrendelő.

 

A „Rendelés megerősítése” gombra kattintva véglegesíti megrendelését, amely egyúttal elektronikus úton rögzítésre kerül a Vállalkozó rendszerében. A megrendelés megerősítését követően a Megrendelő egyoldalúan nem módosíthatja a megrendelését.

 

A rendelés megerősítése után PayPal fizetési mód esetén, a Megrendelőt átirányítjuk a PayPal hivatalos weboldalára, Bankkártyás fizetési mód esetén a Borgun hivatalos Bankkártya elfogadó termináljára.

 

A rendelés megerősítése és esetleges fizetés után a rendszer a rendelés számát kiírja, majd elektronikus mailben a rendelés visszaigazolását megküldi.

 

Szolgáltató arra, az esetre, amennyiben a webshopban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartja a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után a Szolgáltató haladéktalanul tájékoztatja a Megrendelőt a hibás adatok helyetti helyes adatokról. A Megrendelőnek ilyen esetben a tájékoztatást követően lehetősége van megerősítenie a megrendelést a pontosított helyes adatokkal, vagy lehetősége van arra, hogy elálljon a szerződéstől.

 

Adatbeviteli hibák javítása: Felhasználó a megrendelési folyamat lezárása előtt minden esetben vissza tud lépni az előző fázisba, ahol javítani tudja a bevitt adatokat.

 

 4.            A Megrendelésre vonatkozó szerződés megkötése, létrejötte

 

A Honlap tartalma a www.endobozom.hu részéről ajánlattételre történő felhívásnak minősül, ezért a Megrendelő megrendelése minősül jogi értelemben ajánlattételnek.

 

A megrendelés kézhezvételét a www.endobozom.hua feldolgozást követően haladéktalanul, de legkésőbb két munkanapon belül visszaigazolja. Ez a megrendelés kézhezvételéről szóló automatikusan generált válasz nem minősül az ajánlat elfogadásának.

 

A termékek Honlapon történő feltüntetése nem tekinthető jogi értelemben kötelező erővel bíró ajánlatnak, hanem az kötelező erővel nem bíró online-katalógusnak tekintendő. A „Rendelés megerősítése“ gomb megnyomásával a Megrendelő kötelező erejű ajánlatot tesz a megrendelői kosárban található termékekre. Az adott megrendelés www.endobozom.hu részéről történő kifejezett elfogadásáról szóló www.endobozom.hu  által küldött e-maillel jön létre a vállalkozási szerződés adott megrendelés vonatkozásában. Az ily módon létrejött vállalkozási szerződés értelmében a Vállalkozó a megrendelő által a megrendelői kosárban megjelölt és megrendelt tevékenységgel elérhető eredmény megvalósítására, a Megrendelő annak átvételére és a megrendelői kosárban a megrendelt termékekre meghatározott vállalkozói díj és egyéb ott feltűntetett adók és szolgáltatási díjak megfizetésére köteles.

 

 5.            Árak

 

A Honlapon található árak kivétel nélkül végleges árak, azok tartalmazzák a vállalkozói díjat, a törvényben előírt általános forgalmi adót, valamint a környezetvédelmi termékdíjat. Az árak – kifejezett ellentétes megállapodás hiányában – tartalmazzák a csomagolás költségét, de a fuvar (házhozszállítás), és biztosítás valamint elállás esetén az esetleges visszaszállítás költségét nem. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak forintban értendők. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

 

A megadott árak azzal a fenntartással érvényesek, hogy a Megrendelő ajánlatában található megrendelés adatai a szerződéskötés után változatlanok maradnak. Azok a költségek, amelyek a Megrendelővel a megrendelés visszaigazolását követően kötött további megállapodásokkal kapcsolatosak, külön lesznek felszámolva.

 

Amennyiben a Honlapon valamely terméknél hibás ár (esetleg hibás termékleírás) kerül feltüntetésre, úgy a www.endobozom.hu  fenntartja a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve az adatok helyesbítése után a www.endobozom.hu   azonnal tájékoztatja a Megrendelőt a helyes adatokról. A Megrendelő ezt követően megerősítheti a megrendelését, vagy bármely fél elállhat a szerződéstől.

 

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítése és visszaigazoló levél alapján minden gyártással kapcsolatos költséget tartalmaz nyomdakész anyag leadása, vagy nyomdakész anyagot nem igénylő termék rendelése esetén.

 

 

 6.            Szállítási módok és kézbesítési díjak

 

A Szolgáltató székhelyén való személyes átvétel esetén szállítási- ill. fuvarköltség nem kerül felszámításra.

 

Házhozszállítás kizárólag Magyarország területére, a www.endobozom.hu által választott fuvarozó társaság igénybevételével történik. A házhozszállítási szolgáltatás mindenkori szállítási díjai a Honlapon kerülnek feltüntetésre.

 

Hibás szállítási cím megadása esetén a Megrendelőnek kell állnia a szállítási cím hibás megadása miatti hibás szállításból eredő esetleges költségeket.

 

 

A megrendelések házhoz szállítását futárszolgálat végzi. A szállítási idő a rendelés legyártását követően 1-2 munkanap. Extrém időjárás esetén a szállítási idő eltérhet az ajánlatban jelzettől. A szállítási késedelmekért a www.endobozom.hu. felelősséget nem vállal. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja Megrendelőt terheli. Újraküldésre kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén van mód.

 

Kiszállítás esetén megrendelő köteles a csomag átvétele után ellenőrizni megrendelését.

 

Személyes átvétel esetén a Megrendelő megrendelését személyesen az 1158 Budapest, Rákospalotai határút 6. szám alatt veheti át.

 

 

7.         Fizetési feltételek

 

A fizetés módját a Megrendelő határozza meg a megrendelés alkalmával. 

A Megrendelő az alábbi fizetési módok közül választhat:

 

Banki átutalás: Megrendelő akkor válassza, ha a rendelés értékét annak átvétele előtt utalással kívánja kiegyenlíteni. A bankszámla számot és egyéb adatokat a rendelés visszaigazoláson megtalálható. A rendelés feldolgozása a fizetés beérkezése után kezdődik.

 

Bankkártyás fizetés: Megrendelő akkor válassza, ha a rendelés értékét annak átvétele előtt bankkártyával kívánja kiegyenlíteni. Bankkártyás fizetési mód választása esetén annak igénybe vételéhez a Megrendelőnek el kell fogadnia, hogy a Szolgáltató által a www.endobozom.hu felhasználói adatbázisában tárolt a megrendeléshez kapcsolódó személyes adatai átadásra kerüljenek a Borgun hf. (székhely: Ármúli 30, 108 Reykjavík, Izland; az Izlandi Pénzügyi Felügyelet által engedélyezett és az Európai Parlament és a Tanács 2007/64/EK irányelv 4. cikkének (3) bekezdése szerinti pénzügyi szolgáltatások határon átnyúló szolgáltatásként, Magyarországon történő nyújtására vonatkozóan a Magyar Nemzeti Bank által nyilvántartásba vett pénzügyi intézmény, MNB azonosító szám: K8761097),  mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím, megrendelt termékek adatai és a megrendelés ellenéretéke. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring. 

 

PayPal: A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek mentésekor a PayPal oldalára irányítjuk át a Megrendelőt, aki ott saját PayPal felhasználónevét és jelszavát megadva a fizetés részleteinek áttekintése után jóváhagyja a fizetést.

 

Fizetés utólag átvételkor: Legfeljebb bruttó 50.000,- Ft (ötvenezer forint) értékig fizethet utólag átvételkor a Megrendelő.

 

Utólagos banki átutalás: Az utólagos banki átutalás fizetési módra csak a Szolgáltató egyedi döntése esetén van lehetőség, egyedi elbírálása után. Ha a Megrendelő Átutalásos partnerré válik, a jövőben ez a fizetési módot is választhatja a fizetési módok közül.

 

A számlázási információk opció kiválasztásával a Megrendelő kiválaszthatja a számlázási címet, ha a korábban rögzítettől eltérőt szeretne, akkor lehetősége van új cím rögzítésére.

 

Késedelmes fizetés esetén fogyasztónak minősülő Megrendelők esetében a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:48.§-ban meghatározott mértékű, míg vállalkozásnak minősülő Megrendelők esetében a Ptk. 6:155.§ -ában meghatározott késedelmi kamat fizetendő. A vállalkozásnak minősülő Megrendelők esetében késedelmes fizetés esetén a 2016. évi IX. törvény rendelkezései is irányadóak.

 

 

 8.            Megrendelések feldolgozása és teljesítése

 

Házhozszállítás esetén a fuvarozó személyét a www.endobozom.hu  választja ki.

 

A termékek Szolgáltató székhelyén történő átvétele mint szállítási mód esetén a Megrendelő köteles a terméket az arra vonatkozó e-mail értesítés kézhezvételét követően 30(harminc) nappal átvenni. Futárszolgálat szállítási mód választása esetén az értesítéstől számított 10 (tíz) napon belül kell a megrendelt terméket átvenni, amennyiben nem kerül átvételre, úgy a futárszolgálat díj ellenében visszaszállítja Szolgáltató székhelyére az át nem vett terméket és azt legfeljebb 30 (harminc) napig tárolja.

 

A házhozszállítás meghiúsulása esetén Vállalkozó részére történő visszaszállítás esetén a termék visszaszállítása után szállítási díjjal megegyező mértékű visszaszállítási díj kerül felszámításra.

 

30 napot meghaladó átvételi késedelem (akár meghiúsult házhozszállítás akár személyes átvétel késedelme ) esetén a teljesítés a Megrendelő hibájából lehetetlenné váltnak tekintendő, amely esetben a Szolgáltató terméket megsemmisíti, amely esetben a megrendelés ellenértékének 100%-a meghiúsulási kötbérként felszámításra kerül a Megrendelővel szemben.

 

Amennyiben a teljesítés időpontja a szerződő felektől független körülmények miatt (pl. vis maior, előre nem látható üzemzavarok, hatósági beavatkozások, fuvarozási- és vámkezelési késedelem, fuvarkárok és munkakonfliktusok esetén) elhúzódik, úgy a teljesítési határidő az akadályoztatás időszakával meghosszabbodik.

 

A szolgáltatás teljesítési időpontját kifejezetten meghatározott határidők („fix határidők”) csak akkor érvényesek, ha ezeket fix határidőként, rögzített határidőként vagy kötelező határidőként a Szolgáltató visszaigazolta. Fix határidők határidő-túllépése esetén a megrendelő jogosult azonnal és költségmentesen szerződésszegésre hivatkozással felmondani a szerződést. A szerződés felmondása írásban való közlése időpontjáig a vállalkozó már teljesített és a megrendelő által átvett termékek és szolgáltatások kiszámlázásra kerülnek.

 

Vis major vagy olyan körülmények esetén, amelyek az elfogadott megrendelések teljesítését ellehetetlenítik, vagy azok teljesítését megnehezítik, a vállalkozó jogosult – visszaigazolt és már kivitelezés alatt álló megrendelések esetén is kártérítési kötelezettség nélkül – elállni a megrendeléstől, vagy a megrendelési terjedelmét csökkenteni, vagy a megrendelést a körülményeknek megfelelően később elvégezni. A megállapodott határidő a késedelem időtartamával hosszabbodik meg. A megrendelő általi felmondás azonban legkorábban négy héttel a fent leírt üzemzavar beállta után lehetséges. A vállalkozó felelőssége ilyen esetekben kizárt.

 

Minden megrendelést, amennyiben nem került sor eltérő írásos megállapodásra, a vállalkozó a megrendelő által a megrendelés során rendelkezésre bocsátott adatok alapján végzi el. A Megrendelőnek az adatokat a vállalkozó által megadott módon (személyre szabás esetén meghatározott fájlformátumban - PDF) kell megadnia Vállalkozó részére. Eltérő fájlformátumok esetén a Megrendelés visszautasításra kerül A felhasználó teljes mértékben felel ezen adatok teljességéért és helyességéért, akkor is, ha adatátviteli vagy adathordozói hibák állnak fent, amelyekért a vállalkozó felelősséggel nem tartozik.

 

Adatátadásnál a megrendelő köteles az átküldés előtt a mindenkori legújabb technikai sztenderdnek megfelelő számítógépvírus-védelmi programokat alkalmazni. A vállalkozó jogosult másolatokat készíteni az átadott adatokról.

 

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 8:00 és 16:00 óra között zajlik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. A 16 óra után leadott megrendeléseket a Szolgáltató következő munkanapon beérkezett megrendelésnek tekinti. A Megrendelő által adott adatok és információk tartalmáért (elírás, helyesírási hiba, grafikai hiba) és minőségéért Szolgáltató nem vállal felelősséget. Az ilyen típusú hibák nem minősülnek nyomdahibának.

 

Szolgáltató színegyezést csak hozott minta, vagy proof alapján, megfelelő nyomdakész anyaggal együtt tud biztosítani. Minden egyéb esetben a színreklamáció kizárt. A színegyezésre való felhívást Felhasználó a „Megjegyzés” mezőben jelezheti.

 

Szolgáltató az általános teljesítési határidőket a termék leírásában feltünteti, melyek nyomdakész grafikai anyag és adatok Szolgáltatóhoz való eljuttatásától érvényesek. Amennyiben a Szolgáltató és a Megrendelő a teljesítés fix időpontjában nem állapodtak meg, Szolgáltató legkésőbb az adott megrendelésnek a www.endobozom.hu  részéről történő kifejezett elfogadásáról szóló www.endobozom.hu által küldött e-mail megküldésétől számított harminc napon belül köteles a szerződés szerinti teljesítésre.

 

Szolgáltató nem vállal felelősséget az esetleges alapanyagok, leírások a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Szolgáltató ezen esetekre vonatkozóan fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelésektől való részbeni vagy teljes indokolt elállásra. Részben történő teljesítésre kizárólag a Megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

 

Megrendelő köteles a csomagot és a termékeket kézbesítéskor házhozszállítás esetén a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el.

 

Nem tagadható meg az átvétel a megrendelt termékek olyan hibája miatt, amely, illetve amelynek kijavítása vagy pótlása nem akadályozza a rendeltetésszerű használatot.

 

Ha a megrendelő az átadás-átvételi eljárást nem folytatja le, a teljesítés joghatásai a tényleges birtokbavétel alapján állnak be.

 

 9.          Tulajdonjog-fenntartás

 

A Ptk. 6:247.§ (5) bekezdése értelmében a megrendelt termékek azok Megrendelő részére történő átadásával és megrendelt termékek ellenértékének a Vállalkozó részére történő megfizetésével kerülnek a Megrendelő tulajdonába, az ellenérték teljes megfizetéséig a megrendelt termékek a Vállalkozó tulajdonában maradnak.

 

 10.          Zálogjog

 

A Ptk. 6:246. § -ának megfelelően a Vállalkozót a vállalkozói díj és a költségek biztosítására törvényes zálogjog illeti meg a Megrendelőnek azokon a vagyontárgyain, amelyek a vállalkozási szerződés következtében birtokába kerültek.

 

 11.          Szellemi Tulajdon és ahhoz kapcsolódó jogok

 

Megrendelő tudomásul veszi, hogy a webshop használata illetve a megrendelés teljesítés során a Megrendelő a Szolgáltató illetve harmadik személy szellemi alkotását/szellemi tulajdonát (így elsősorban de nem kizárólagosan szerzői jogi illetve az iparjogvédelmi jogszabályok oltalma alá tartozó szellemi alkotások/szellemi tulajdonok valamint know-how) (a továbbiakban: Szellemi Tulajdon) megismerheti, annak birtokába kerülhet. A megrendelő a webshop használatával kijelenti és szavatolja, hogy a Szellemi Tulajdont és az ahhoz kapcsolódó egyéb dokumentumokat kizárólag a webshop használata illetve a megrendelésből eredő felhasználási cél teljesítése érdekében használja fel. Megrendelő tudomásul veszi, hogy a jelen ÁSZF-ben a Vállalkozó számára biztosított jogokon túl a Szellemi Tulajdon tulajdonosa és jogosultja a Szellemi Tulajdonra vonatkozó kötelezettség megszegése esetén érdekelt félnek minősül, és a Megrendelővel szemben közvetlenül érvényesítheti jogait. A jelen pontban meghatározott kötelezettségei megszegésért a Megrendelő teljes kártérítési felelősséggel tartozik a jelen ÁSZF rendelkezéseinek megfelelően. 

 

A megrendelés teljesítéséhez a Vállalkozó által nyújtott kreatív szolgáltatásokra, különösen az Offline igénybe vett stancrajzokra, grafikai tervekre, kép- és szövegjelekre, tervrajzokra stb. vonatkozóan a Vállalkozó minden jogot fenntart (a továbbiakban: Copyright). A Megrendelő ellenszolgáltatásával kizárólag a részére nyújtott munkateljesítményért fizet, a Szellemi Tulajdon vonatkozásában a Vállalkozót megillető jogokért különösen a vagyoni jogokért azonban nem. A Vállalkozót megillető Copyright jogok külön ellenszolgáltatás ellenében átruházhatók a Megrendelőre vagy harmadik félre, ha erről külön írásba foglalt megállapodás születik. A Copyright jogok ebben az esetben csak a megállapodott ellenszolgáltatás megfizetésével szállnak át a megrendelőre, illetve harmadik félre.

 

 12.          Elállási és felmondási jogról szóló tájékoztatás

 

Tekintettel arra, hogy a www.endobozom.hu  honlapon található webshop kínálata kizárólag olyan nem előre gyártott termékekre vonatkozik, amelyet a Megrendelő utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítanak elő, illetve olyan termékekre, amelyet egyértelműen a Megrendelő személyére szabtak, így a fogyasztónak minősülő Megrendelők a 45/2014 Kormányrendelet 29.§ (1) bekezdés c) pontja értelmében nem gyakorolhatják az elállási és felmondási jogukat.

 

Tekintettel arra, hogy a megrendelésre vonatkozó vállalkozási szerződés létrejöttét követően a Vállalkozás a teljesítést a határidőben történő teljesítés érdekében haladéktalanul megkezdi, így a Ptk. vállalkozási szerződésekre vonatkozó rendelkezései szerinti 6:249. § elállási jog gyakorlására nincs mód.A Megrendelő felmondási illetve esetleges elállási jogát kizárólag a Vállalkozó szerződésszegése esetén gyakorolhatja, indokolás nélküli felmondási illetve elállási jog a Megrendelőt nem illeti meg.

 

 13.          Kellékszavatosság, termékszavatosság, jótállás

 

A Szolgáltató semmilyen jótállást nem vállal a megrendelt termékek vonatkozásában.

 

A Megrendelő köteles a leszállított termékeket tartalmazó csomagot illetve a termékeket kézbesítéskor a futár, illetve a Szolgáltató székhelyén történő személyes átvétel esetén a Szolgáltató részéről az átadás-átvétel során eljáró személy előtt megvizsgálni, és termékeken ill. a csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a www.endobozom.hu nem fogad el.

 

A Megrendelő köteles a kiszállított terméket a kézhezvételt követően megvizsgálni aszerint is, hogy a megrendelt termékek teljes egészében leszállításra kerültek-e, megfeleltek-e a megrendelésnek, illetve, hogy nem merül-e fel más szempontból hibás teljesítés, és az esetleges hibá(k)ról köteles a www.endobozom.hu  -t megfelelő határidőn belül tájékoztatni. Ezen rendelkezés megsértése a törvényes kellékszavatossági jogok korlátozását eredményezi.

 

Kellékszavatosság:

 

A Megrendelő a www.endobozom.hu hibás teljesítése esetén a www.endobozom.hu val szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv vonatkozó szabályai szerint. Ennek keretében a Megrendelő - választása szerint kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha ezek közül a Megrendelő által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a www.endobozom.hu számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kér a Megrendelő, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását, vagy a hibát a vállalkozás költségére a Megrendelő is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy - végső esetben - a szerződéstől is elállhat.

 

Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

 

A Megrendelő a választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban a Megrendelő viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

 

A fogyasztónak minősülő Megrendelő köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. A szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl azonban kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

 

A fogyasztónak nem minősülő Megrendelő köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a termék átvételétől számított 3 napon belül közölni. A határidő elmulasztása jogvesztéssel jár.

 

A fogyasztónak minősülő Megrendelő esetén a teljesítéstől számított hat hónapon belül a Megrendelő kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha a Megrendelő igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a www.endobozom.hu  nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már a Megrendelő köteles bizonyítani, hogy a Megrendelő által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

 

 

Termékszavatosság fogyasztónak minősülő Megrendelők esetében:

 

A termék hibája esetén a fogyasztónak minősülő Megrendelő - választása szerint - kellékszavatossági jogot vagy a jelen pontban meghatározott termékszavatossági igényt érvényesíthet. A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

 

Termékszavatossági igényét a Megrendelő kizárólag a termék gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén a Megrendelőnek kell bizonyítania. A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

-     a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy

-     a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető, vagy

-     a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

 

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

 

Termékszavatossági igényként a Megrendelő kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Termékszavatossági igényét a Megrendelő a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

 

A Megrendelő ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. A Megrendelő termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

  

14.          Kártérítési felelősség

 

A www.endobozom.hu  a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően vállal kártérítési felelősséget azzal, hogy a szándékosan okozott, továbbá emberi életet, testi épséget vagy egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségén kívüli felelősségét kizárja.

 

 15.      Panaszkezelés rendje fogyasztóknak minősülő Megrendelők esetén

 

A www.endobozom.hu célja, hogy a webáruházat a lehető legjobban üzemeltesse a Megrendelők lehető legnagyobb megelégedésére.

 

A fogyasztó a www.endobozom.hu, illetve a www.endobozom.hu érdekében vagy javára eljáró személynek a megrendelt szolgáltatások teljesítésével közvetlen kapcsolatban álló magatartására, tevékenységére vagy mulasztására vonatkozó panaszát szóban vagy írásban közölheti www.endobozom.hu -val az alábbi elérhetőségek útján:

 

-          levelezési cím:                  1158 Budapest, Rákospalotai határút 6.

-          elektronikus levelezési cím: reklamacio@endobozom.hu

-          internetes cím:                  www.endobozom.hu

-          telefonszám:                     +061 414 2074 (8:00-16:30)

-          fax szám:                          + 06 1 405-0650

 

A www.endobozom.hu a szóbeli panaszokat haladéktalanul megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Ha a Megrendelő a panasz kezelésével nem ért egyet, a www.endobozom.hu a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy másolati példányát átadja a Megrendelőnek. Ha a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a www.endobozom.hu a panaszról jegyzőkönyvet vesz fel, s annak egy másolati példányát átadja a Megrendelőnek.

 

Az írásbeli panaszokat a www.endobozom.hu 30 napon belül válaszolja meg írásban. A panaszt elutasító álláspontját megindokolja. A válasz másolati példányát 3 évig megőrzi, s azt az ellenőrző hatóságoknak kérésükre bemutatja.

 

A panaszügyintézés helye szóbeli és írásbeli panasz esetén a www.endobozom.hu székhelye (1158 Budapest, Rákospalotai határút 6.).

A www.endobozom.hu a panaszügyintézés során egyebekben a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény rendelkezései szerint jár el.

 

Panasszal fordulhat a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz is:

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

címe: 1088 Budapest, József krt. 6.

levelezési címe: 1428 Budapest, Pf: 20.

Központi telefonszám: +36 1 459 4800

Faxszám: +36 1 210 4677

E-mail: nfh@nfh.hu

 

 Békéltető testülethez fordulás lehetősége fogyasztónak minősülő Megrendelők esetén

 A www.endobozom.hu  és Megrendelő vitás ügyeiket elsősorban békés úton igyekeznek rendezni. 

Tájékoztatjuk, hogy a www.endobozom.hu  panasz elutasítása esetén a fogyasztói jogvita rendezése érdekében igénybe veszi a békéltető testületi eljárást. 

Tájékoztatjuk, hogy fogyasztói jogvita esetén a fogyasztó a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes békéltető testületekhez fordulhat. A területileg illetékes békéltető testületek székhelyét, telefonos elérhetőségét, internetes elérhetőségét és levelezési címét megtalálja honlapunkon keresztül is és a http://www.bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek  címen illetve a külön íven szerkesztett és telephelyünkön kifüggesztett nyomtatványon. 

Területileg illetékes Békéltető Testületek listája

 

A viták rendezéséhez felhasználható online vitarendezési platformra vonatkozó tájékoztatás fogyasztók részére

 Tájékoztatjuk a fogyasztókat, hogy a Szolgáltató köteles alternatív vitarendezési fórumot igénybe venni a fogyasztókkal fennálló vitáik rendezéséhez.

 Ennek megfelelően tájékoztatjuk a fogyasztókat az online vitarendezési platform létezéséről, valamint arról a lehetőségről, hogy az online vitarendezési platform felhasználható a vitáik rendezéséhez. Az online vitarendezési platform az alábbi linken érhető el.

 https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU

 

Az elektronikus linket tartalmazó banner megtalálható honlapunkon, illetve, a megrendelést visszaigazoló e-mailben is. 

 Tájékoztatjuk, hogy a fővárosi kereskedelmi és iparkamara mellett működő békéltető testület látja el a fogyasztói jogviták online rendezéséről, valamint a 2006/2004/EK rendelet és a 2009/22/EK irányelv módosításáról szóló, 2013. május 21-i 524/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet szerinti tagállami online vitarendezési kapcsolattartó pont feladatait.

 

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Budapesti Békéltető Testület elérhetőségei:

Cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

Telefon: 06-1-488-2131

Fax: 06-1-488-2186

E-mail: bekelteto.testulet@bkik.hu

 

 16.          Adatvédelem

 

Az adatvédelmi rendelkezéseket a külön íven megszövegezett de jelen ÁSZF elválaszthatatlan részét képező Adatvédelmi Tájékoztató tartalmazza.

 

Adatvédelmi Tájékoztató

17.          Vegyes rendelkezések

 

Szolgáltató kötelezettsége teljesítéséhez közreműködőt jogosult igénybe venni. Ennek jogellenes magatartásáért teljes felelősséggel tartozik, úgy, mintha a jogellenes magatartást saját maga követte volna el.

 

A Vállalkozó az elvállat munka teljesítéséhez közvetített szolgáltatást jogosult igénybe venni.

 

A megrendelő által átadott vagy megküldött tárgyak, különösen minták, adatok és adathordozók csak írásos megállapodás alapján és külön díjazás ellenében kerülnek a megrendelt termék átadása utáni időponton túl archiválásra. Amennyiben ezeket a tárgyakat biztosítani szükséges, akkor erről, megállapodás hiányában, a megrendelőnek magának szükséges gondoskodnia. A vállalkozó felelőssége bármilyen okból való sérülés vagy elvesztés esetén kizárt.

 

A Felek közötti jogviszonyok vonatkozásában a jelen ÁSZF (beleértve az annak megfelelő egyedi megrendeléseket is) a Felek közötti megállapodás valamennyi feltételét tartalmazza. Felek rögzítik, hogy a Felek közötti jogviszonyoknak nem válik tartalmává semmilyen olyan szokás, amelynek alkalmazásában a felek korábbi üzleti kapcsolataikban megegyeztek, és semmilyen olyan gyakorlat, amelyet egymás között kialakítottak, kivéve, ha azt mindkét fél írásban megerősíti.

 

A Felek közötti jogviszony tartalmává válik továbbá minden, a  nyomdaipari üzletágban a hasonló jellegű szerződés alanyai által széles körben ismert és rendszeresen alkalmazott szokás, kivéve, ha annak alkalmazása a felek között - korábbi kapcsolatukra is figyelemmel - indokolatlan volna.

 

Ha a jelen ÁSZF bármely része érvénytelenné, jogszerűtlenné vagy érvényesíthetetlenné válik, az a fennmaradó részek érvényességét, jogszerűségét és érvényesíthetőségét nem érinti.

 

Amennyiben a www.endobozom.hu  a jelen ÁSZF alapján megillető jogát nem gyakorolja, a joggyakorlás elmulasztása nem tekinthető az adott jogról való lemondásnak. Bármilyen jogról történő lemondás csak az erre vonatkozó kifejezett írásbeli nyilatkozat esetén érvényes. Az, hogy a www.endobozom.hu  egy alkalommal nem ragaszkodik szigorúan az ÁSZF valamely lényeges szerződési feltételének betartásához nem jelenti azt, hogy lemond arról, hogy a későbbiekben ragaszkodjon az adott feltétel vagy kikötés szigorú betartásához.

 

A jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen ÁSZF értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadóak.

 

A jelen ÁSZF 2017. szeptember 01. napjától hatályos és visszavonásig hatályban marad.

 

A www.endobozom.hu  jogosult egyoldalúan módosítani az ÁSZF-et. A módosításokat a www.endobozom.hu  azok hatályba lépése előtt a www.endobozom.hu oldalon közzéteszi. A módosítások a folyamatban lévő megrendelésekre és létrejött szerződésekre nem vonatkoznak.

 

Megrendelők a weboldalak használatával elfogadják, hogy rájuk nézve a weboldalak használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes.

Minden jog fenntartva!

Köszönjük, hogy igénybe veszi az endobozom.hu szolgáltatásait

 

KESKENY ÉS TÁRSAI 2001 KFT.

 

Budapest, 2017. szeptember 01.