* Kötelező kitölteni

Ragasztott papírtálcaA tálcát saját, egyedi grafikával megnyomva, készre ragasztva készítjük el és összeállítva szállítjuk. Ajánljuk: utcai ételek felszolgálására és rövid ideig tárolható friss élelmiszerek, zöldségek csomagolására.

Rendelés esetén az árak tartalmazzák:

  • a minőségi alapanyagot (külső oldalán fehér, belső oldalon kissé krémszínű GC2-es karton)
  • a tálca külső oldalának nyomtatását saját grafikával (4+0 színnel)
  • a stancolást (a forma kivágását a papírívből)
  • a stancszerszám költségét
  • a tálca összeállítását (készre ragasztást)
  • a termék csomagolását gyűjtő dobozban

Használd ingyen letölthető template-jeinket és tervezz velünk egy csomagolást!

Leírás

Részletek

Ragasztott papírtálcaFontos információ:
A zsírosabb ételek csomagolása esetén a tálca belső oldalát érdemes fóliával ellátni, hogy ne ázzon át a papír


A tálca formai sajátosságai:


4 ponton ragasztott tálcát összeállítva készítjük el többféle méretben. Sajátossága, hogy ideális száraz és zsírosabb, nedvesebb ételek tárolására. Viszont amennyiben nedves, zsírosabb krémes ételek tárolására, kínálására szánod, kifejezetten ajánlunk a tálca belső oldalára felületkezelésnek fóliát, amely megóvja a terméket az átázástól és ellenállóbbá teszi a tálcát.

A tálca gyártása


A nyomás után az ívet stancoljuk (az ívből kimetsszük) és készre ragasztva gyűjtő dobozba kerül szállításra.

A gyártáshoz ajánlott alapanyag: Alaska Plus GC2


Elsődleges rostból készült, egyik oldalán mázolt, 3 rétegű karton. Kétszer mázolt, erős dobozkarton, amelynek hátoldala kissé krémszínű. Sima felszíne és kopásállósága miatt a grafikát hosszú ideig megőrzi. Kiválóan hajtogatható, fóliázható, formalakkozható, ragasztható. Élelmiszerek csomagolásárára történő felhasználása élelmiszer- egészségügyi szempontból nem kifogásolható. Száraz, nem zsíros élelmiszerekkel közvetlenül is érintkezhet.

Nyomtatás során 4+0 szín nyomást alkalmazunk


A lapot csak az egyik oldalon nyomjuk meg színesben, a hátoldalát nem. 4 db szín, jellemzően: cián, magenta, sárga, fekete egymásra nyomásával alakul ki a végső nyomat.

Felületkezelések


Különböző felületkezeléseket javaslunk a termékhez, amelyek megóvják a nyomatot és a doboz felületét a sérülésektől, karcolódástól, lehúzódástól vagy elkenődéstől.

Fényes fólia (doboz belső oldalán): Nedves és zsíros élelmiszerek esetében a belső oldalon javasoljuk használatát, hogy megóvja a papírt a könnyű átázástól. PE alapanyagú fóliák élelmiszerekkel közvetlenül érintkezhetnek. A fényes fólia csillogó. Ha a doboz belső oldalát fóliázzuk, akkor a külső oldalra csak diszperziós lakkozás választható.

Matt diszperziós lakk (doboz külső oldalán): A fényes diszperziós lakk a feldolgozás során megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Effektek nélküli matt felületeket tesz lehetővé. Enyhén selymes hatású látványt nyújt.

Fényes diszperziós lakk (doboz külső oldalán): A fényes diszperziós lakk a feldolgozás során megvédi a nyomatot a sérülésektől, lehúzódástól vagy elkenődéstől. Fényes felületet hoz létre a nyomaton.

Matt fólia (doboz külső oldalán): Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek, másrészt emeli a vizuális megjelenést. A dobozra a fóliázás csak akkor választható, ha a belső oldalán nincsen felületkezelés, illetve nem kerül bele nedves élelmiszer, csak száraz.

Fényes fólia (doboz külső oldalán): Egyrészt fizikai védelmet biztosít a terméknek. Másrészt emeli a vizuális megjelenést. A dobozra a fóliázás csak akkor választható, ha a belső oldalán nincsen felületkezelés, illetve nem kerül bele nedves élelmiszer, csak száraz.
Dokumentáció letöltése

A ragasztott papírtálcához tartozó letölthető dokumentumok

Ragasztott papírtálca adatlap
Anyagleadási segédlet

Vélemények
Jelenleg nem elérhető